Fantastisk første år med vores vision ”Badminton for Dig” i Ledøje-Smørum Badminton

12-05-2014 17:59 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  Henrik Bruhn

Fantastisk første år med vores vision ”Badminton for Dig” i Ledøje-Smørum Badminton 

Ledøje-Smørum Badminton (LSB) er i fuld gang med at realisere vores vision 2017 som vi kalder "Badminton for dig". En vision, der blev udarbejdet i 2013 og nu er i fuld gang med at blive realiseret. En vision, der har mål for klubben som helhed og for de enkelte afdelinger af klubben, ungdom, senior, motionist og veteraner. I denne sæson er stort set alle mål nået som var sat for sæson 013/14, der er ved at være slut. For motionister er der startet motionist fællestræning (M/træning) og belægningen på faste baner er øget. I senior afdelingen har senior 1 opnået en topplacering i Sjællandsserien (i skrivende stund kan en oprykning til Danmarksserien ikke udelukkes, vi afventer information fra Badminton Sjælland) og senior 2 er rykket op i serie 2. I ungdomsafdelingen er vores U15 hold blevet sjællandsmestre for hold, vi har styrket vores potentialetræning med professionel træner og egne hjælpetrænere, Miniton (badminton for 5-9 årige) er videreført og slutteligt har vi på elitesiden et rekord højt antal elite- og mesterrække spillere (pt. 7 spillere fra U13 til U17). Senest opnåede LSB's ungdomsspillere 5 medaljer med Danmarksmesterskaberne for ungdom. Fødekæden til seniorafdelingen er med andre ord godt i gang. Oveni det alt dette er der en lang række sociale aktiviteter, fx forældre/barn turnering og ture til udvalgte turneringer.

 

For at få vision "Badminton for Dig" realiseret har vi også en lang række samarbejdsparter, der hjælper os på forskellig vis. Her kan nævnes Egedal Kommune, FZ Forza, Sportigan Ballerup og senest Arbejdernes Landsbank, som vi alle fortsætter samarbejdet med i den ny sæson, der starter efter sommerferien. En speciel tak til Arbejdernes Landsbank i Ballerup for den ny 2 årige samarbejdsaftale.

 

Sæson 2014/15 står for døren - vi skal videre...

I den kommende sæson, der starter efter sommerferien, føres realiseringen af visionen videre. Blandt andet bliver vores ungdom elite træning og Miniton styrket ved at udvide samarbejdet med Andreas Johannesen (tidligere ungdom elite cheftræner i Skovshoved og anerkendt underviser på diverse badminton kurser), så Andreas også står for specialtræning af de bedste ungdomsspillere i årgang U11-U17 samt Miniton om lørdagen. Andreas supplerer vores mangeårige ungdoms elitetræner Lars B Kristensen med at gøre vores ungdomsspillere endnu bedre teknisk, fysisk og taktisk. Alt i alt giver det et fantastisk trænerteam til at sikre udviklingen af vores ungdomsspillere. Så ønsker du at udvikle dig som ungdomsspiller, blive teknisk dygtigere, så er Ledøje-Smørum Badminton det helt rigtige valg for dig.

 

I seniorafdelingen fortsætter Kim Bender som træner. Målet er oprykning til Danmarksserien for senior 1 og topplacering for senior 2 i serie 2. Så også på seniorsiden er Ledøje-Smørum Badminton stedet for dig, hvis du vil prøve dig selv af i et stærkt socialt miljø. 

 

For motionist spillere fortsætter vores motionist fællestræning M/træning onsdag kl 18.00-19.15, hvor du på motionist vilkår både kan forbedre dine slag, spille runder og få fysisk træning. For motionister er der fortsat mulighed for at få en fast bane, hvis det er det der passer bedst. Vi holder også fast i at tilbyde badminton klippekort, hvor du kan klippe dig til en bane på de tidspunkter det passer dig, og dermed spille badminton på meget fleksible vilkår.

 

Alt i alt bliver den kommende sæson utrolig spændende, og vi glæder os til at byde velkommen til både nuværende og nye spillere. Sæsonen starter mandag den 4. august 2014.

 

Du kan læse mere om Ledøje-Smørum Badminton på vores hjemmeside www.lsibadminton.dk

 

 






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?