Vigtig sejr for 1.holdet!

05-10-2014 05:47 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  JesperBK

Der var dømt topopgør på hjemmebane, da Smørums 1.hold for seniorer skulle møde nr. 2 fra gruppen, Taastrup Elite 2. Vi lå selv på 1.pladsen, så den plads skulle vi gerne forsvare. Forinden kampen havde holdets sikre 2. herresingle, Carsten, meldt fra grundet en skade. Mads, som skulle have været afløseren, meldte så desværre også afbud i sidste øjeblik, så vi var ikke optimalt forberedt, da herredoublerne også skulle splittes pga. denne situation. Heldigvis skulle det vise sig at holdets damer leverede en masse stærke præstationer.

Holdkampen startede ud som lyn og torden. 1.Mix med Camilla og Martin Jæger blev en heftig en af slagsen. De blev beskyldt for at snyde flere gange, men de holdt hovedet koldt og fik en rigtig god sejr. Julie og Kim i 2.Mix startede ikke særlig godt, da Kim skød alle 100% chancer ud af banen. Derfor tabte de første sæt, men de kom godt igen og styrede resten af kampen. Stina i 1.DS spillede en rigtig flot kamp og levnede ikke modstanderen særlig mange chancer, så hun fik en flot sejr. Cecilie i 2.DS var ligeledes flyvende, og skulle ikke bruge særlig lang tid før kampen var i hus.

Smørums damer havde spillet forrygende, så stillingen var 4-0 efter de første kampe. En drømmestart kan man roligt sige. Jannick i 1.HS spillede endnu en rigtig god kamp og fik udspillet sin modstander på kryds og tværs. Det samme kan man ikke sige om Jesper i 2.HS. Han fik aldrig spillet til at fungere, og samtidig spillede modstanderen meget godt, så det blev desværre til holdkampens første nederlag. Rasmus i 3.HS og 1.holds debutanten Martin Johnsen gjorde det desværre ikke meget bedre og tabte også deres herresingler.

Dermed stod holdkampen 5-3 inden de afgørende doubler. Det tog ikke længe tid før Smørums damer havde vist klassen endnu engang og vundet deres kampe. Det var Stina og Cecilie i 1.DD og Camilla og Julie i 2.DD som ikke gav modstanderne mange chancer. Stillingen var nu 7-3 og de havde sørget for en sejr til os. Vi manglede dog stadig en enkelt sejr for at få maksimum point, så herrerne skulle også præstere lidt. Den nye konstellation i 1.HD med Jannick og Rasmus viste godt spil og vandt en tæt 3-sæts kamp. 2.HD med Martin Jæger og Jesper viste i perioder godt spil, men desværre var der for mange perioder hvor det gik den forkerte vej. 3.HD med Kim og Martin Johnsen gik ikke meget bedre og de tabte også deres kamp.

Kampen ender 8-5 til Smørum og giver en rigtig vigtig sejr i kampen om oprykningen til danmarksserien. Vi ligger nr. 1 i puljen med maksimumpoint og vi er det eneste hold der har vundet alle kampe indtil videre. Kampens spiller var en skarp duel imellem holdets damer og gik til Cecilie efter hendes flotte singlesejr. Næste holdkamp for 1.holdet er lørdag d. 25/10 kl. 16.45 på udebane mod Hillerød 3!

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk