Vigtig sejr til 1.holdet

18-10-2015 11:01 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  JesperBK

4.holdrunde var en hjemmebanekamp mod Nivå-Kokkedal for 1.holdet. Nr. 3 i puljen mod nr. 5. Der var lagt op til en tæt og spændende kamp. Vi har ikke spillet mod Nivå-Kokkedal før, så niveauet var rimelig ukendt. Der startede ud med en god stemning, og spillerne og tællerne var klar til at give publikum en god oplevelse.

Pigerne startede ud med lyn og torden i første runde. Stina i 1.DS var foran 9-0, før modstanderen kom på tavlen, mens Camilla i 2.DS også havde lyst til at være overlegen. De uddelte begge en gang bøllebank til modstanderne. 1.Mix med Sara og Tobias red videre på den gode bølge fra sidste holdkamp. Der var styr på kampen fra start til slut. 2.Mix med Mette og Martin har ikke haft den bedste start på sæsonen, men denne gang tog de revanche. De var sprudlende, så de vandt en sikker 3-sæts kamp.

En 4-0 stod holdkampen og vi kunne ikke ønske os en bedre start. Holdkampen var desuden vores 1.HS, Jannicks, måske sidste holdkamp i sæsonen, så han skulle lige sige ordentligt farvel. Han spillede mod en god modstander, med cirka samme spillestil. Heldigvis var Jannick mest disciplineret, så han vandt efter 2 maraton sæt. De virkede begge glade for ikke at skulle spille et tredje maraton sæt. Carsten i 2.HS har haft en god start på sæsonen, med et stabilt højt niveau. Desværre leverede han kun ét godt sæt, samtidig med at modstanderen var en ældre stabil herre, så Carsten måtte strække våben i tredje sæt. Rasmus i 3.HS og Jesper i 4.HS har desværre ikke ramt deres topniveau i single endnu i denne sæson, så de tabte desværre.

Nu stod kampen 5-3 inden de afgørende doubler. Der var tydeligt en bedre stemning og gejst hos hjemmeholdet, end hvad modstanderne viste, hvilket også kunne ses i double kampene. Vi ville vinde meget mere end de ville.

1.DD med den uovervindelige damedouble i Stina og Camilla viste hvorfor de spiller den sikre 1.DD. En stensikker sejr blev det til for dem. 2.DD med Mette og Sara viste utrolig højt niveau. Det var nærmest som at se en herredouble; Bang, bang og bolden var smashet i gulvet hos modstanderne. En virkelig flot præstation og endnu en stensikker sejr.

Damedoublerne havde leveret varen, men herredoublerne ville også lege med. Både 1.HD med Jannick og Carsten og 2.HD med Tobias og Rasmus var nærmest færdige inden de gik i gang. Ingen spænding der, og to sikre sejre. 3.HD med Martin og Jesper startede godt ud, foran 20-14, men modstanderne kom tilbage til 20-20. Lidt spænding skulle der vel være. Derefter hev de topniveauet frem resten af kampen og vandt i stensikre 2 sæt. Det er umådelig lang tid siden de to har spillet en to-sæts kamp, så dejligt at se at de kunne holde niveauet. Dog var forskellen på gejsten meget tydelig at ane.

Holdkampen ender 10-3, som er en meget vigtig sejr for 1.holdet, som nu ligger lunt i svinget til oprykningsspillet. Der var mange gode kandidater til kampens spiller. Alle damerne var i spil til titlen, da de alle viste rigtig høj klasse, men det endte med at blive Martin, som blev kampens spiller, efter to solide kampe, selvom han ikke har spillet den sidste 1½ uge.

Tak for støtten til alle tilskuerne. Det er dejligt med god opbakning.

Næste holdkamp for 1.holdet, samt næste holdkamp på hjemmebane for 2.holdet er lørdag d. 14/11 kl. 15.00, mod hhv. Hørsholm og Farum 2. Kom meget gerne ned og hep holdene til sejr og se noget god badminton.
2.holdet har dog en udebane holdkamp først, som er lørdag d. 24/10 på mod lokalrivalerne Måløv 2 kl. 16.00.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?