Referat fra 2.holdet

17-01-2016 21:50 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  Philip

Andet holdet spillede lørdag mod Brøndby på hjemme bane, ien kamp hvor holdet kun havde æren at kæmpe for, da vi allerede var sikret en8. plads i puljen.

Første kamp var Shila og Jesper i mixdouble. Jesper varsammen med Lars og Thomas hevet ind for at fylde holdet ud, og Shila og Jesperskamp bar specielt i første sæt også præg af at de lige skulle i gang og findehinanden. Sættet endte hurtigt 1-21 og de skulle så jage oprejsningen i andet sæt.Denne gang gik det bedre, og de fik spillet sig mere varme, men tabte ogsådette sæt 10-21. I anden mix skulle Anders og Trine så forsøge at jage en sejr. Også de skulle lige bruge første sæt påat komme rigtigt i gang og tabte 11-21. Andet sæt gik noget bedre, og detlykkedes dem at få presset deres modstandere lidt, der dog lukkede kampen ogAnders og Trine tabte andet sæt 17-21. På dame siden har andet holdet længeklaret sig godt, og specielt Gab har normalt været sikker. Dette fortsatte idag hvor Gab udspillede en modstander der i lange dele af kampen ikke havdemeget at komme med. Gab vandt begge sæt 21-11. En sejr der aldrig rigtigt var ifare. I fjerde kamp skulle Evelyn i aktion. Første sæt var plaget af fejl, ogEvelyn tabte 11-21. I andet sæt meldte Evelyn sig for alvor ind i kampen, ogspillede i flere perioder fornuftig badminton. Til sidst måtte hun dog se sigslået 19-21, og vi var derfor bagud 3-1 efter første runde. Philip var i dagensanledning rykket op i første single, og spillede en rigtig god kamp. Efter athave tabt første sæt 17-21, spillede Philip en god omgang badminton med mangebolde på stregen og net kanten. Andet sæt endte 21-19 til Philip og han skulleså i vanens tro atter ud i et tredje sæt. Endnu engang viste Philip at han harhvad der skal til når det bliver tæt, og efter lidt usikkerhed hen mod slutvandt han tredje sæt 21-19. I anden single skulle Mikael i kamp. Han kom godt igang, men tabte desværre første sæt 16-21. Andet sæt gik det endnu mere ned afbakke, og efter et nederlag på 9-21 begyndte det nu at se rigtig skidt ud forSmørum. I tredje og fjerde singlerne skulle reserverne Lars og Thomas se hvadde kunne stille op, men måtte se sig overmatchet. Lars tabte 4-21 9-21 og Thomastabte 4-21 i begge set. Så var det tid til Damedoublerne hvor pigerne for alvorviste at de er andet holdets klart stærkeste kort. Shila og Gab spilledesolidt, og trods lidt spænding til sidste vandt de kampen 21-16 21-18. I andendoublen havde Trine og Evelyn allerede inden vist vejen efter at have vundet isuveræn stil 21-17 21-11. De spillede godt, og rykkede sig for hinanden.Herredoublerne har ofte været et svagt punkt, og igen i dag var de ikkespecielt nævneværdige. Mikael og Philip Tabte 8-21 12-21 i en kamp der varplaget af alt for mange fejl. Anders og Jesper spillede et godt første sæt, mentabte desværre 15-21. I andet sæt gik det helt galt, og de kunne se sig slået7-21. Den sidste kamp var Lars og Thomas der skulle se om de kunne få noget medtil sidst. Til trods for fint spil og flere lige bolde viste pointene klart enfavorit, og de tabte 8-21 5-21.

Samlet blev det til et 4-9 nederlag, og vi ser nu fremad modnedrykningsspillet hvor kun sejre tæller. Kampens spiller blev Philip, der doghar givet kage tjansen til Mikael der skylder. Philip har i stedet øl med tilnæste holdkamp.

Til sidst skal der lyde en stor tak til de fremmødte derstøttede holdet trods det knap så tilfredsstillende resultat. 






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?