Nu starter sæsonen

07-08-2016 19:54 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  Allan Hansen

Så starterbadmintonsæsonen.

Badmintonsæson 2016/2017 begynder den 8. august 2016

I denne sæson opretter vi nyt fællesspil for motionister ogsom et forsøg opretter vi Yoga for badmintonspillere.

Der er ændrede træningstider for nogle af potentialespillerne(som bliver omdøbt til begyndere og øvede) og for 14/24 træningen.

Læs mere om alt dette i nedenstående.

Hvis du vil holde dig opdateret, så følg os på den nyefirmaprofil på Facebook – Ledøje-Smørum Badminton. Her vil du blive opdateretom nye tiltag, arrangementer, kampreferater – og meget andet.

Fælles for alle medlemmer

Fællesspil for alleklubbens medlemmer – lørdag

Også i sæsonen 2016/2017 vil der hver lørdag være fællesspilfra kl 13 til 15, hvor alle klubbens spillere – uanset alder og niveau ervelkomne.  Der vil være en træner tilsted således at de, der ønsker ekstra teknik træning kan få det– og ellersspilles runder på tværs af alder men nogenlunde inddelt efter niveau. Det giversjove kampe, når unge spillere med masser af energi møder ældre spillere menknap så meget energi men god teknik. Kom og vær med.

Yin Yoga- Nyhed

Som et forsøg opretter vi et hold i Yin Yoga for alle ialderen 12 år og opefter. Yin er en måde til at forbedre din mobilitet,bevægelsesfrihed og øge din energi i din badmintontræning. Med yin kan duforebygge skader og sikre bedre genopbygning, hvis skaden allerede er sket. YinYoga er for både mænd og kvinder. Ledende instruktør på holdet er Martin Delfs,der selv er tidligere topspiller i badminton og derfor kender alt til, hvad derkræves af kroppen til lige præcis denne sport.

Vi holder en introduktionsgang fredag den 12. august frakl.17.30 til 18.45 i hal 2, så her har du mulighed for at gå afslappet påweekend. Pris: 75 kr. for medlemmer af badmintonklubben, 100 kr. forikke-medlemmer. Tilmelding på tilmelding@lsibadminton.dk.Der er et begrænset antal pladser, der uddeles efter først-til-mølleprincippet.

Vi knokler med at få programmet for Yin Yoga endelig påplads og forventer at udbyde hold hver uge. Hold øje med vores Facebook –Ledøje-Smørum Badminton samt vores hjemmesiden lsibadminton.dk

 

Ny sponsor

Klubben har valgt RSL som ny sponsor. Du vil derfor megetsnart blive præsenteret for den nye klubkollektion, der vil kunne købes tilattraktive priser.

UDSALG af bolde.

Da vi skifter sponsor sælger vi lagret af Babolat bolde tilsærdeles attraktive priser: 3 rør 480 kr, 5 rør 775 kr. Kontakt formanden, hvisdu ønsker at købe bolde.  Tilbuddet gælderså længe lager haves. Bolde kan købes i hallen mandage i august fra kl. 19.30til 20.00, onsdage kl. 19.00 til 19.30 eller efter aftale med formanden.

 

Klubtur til La Santa- Nyhed

Smørum Badmintonarrangerer en træningstur til Club La Santa i uge 6, 2017.

Alle fra klubben harmulighed for at deltage, både ungdomsspillere, seniorspiller ogmotionister. For børn og unge under 15 år, gælder at de skal rejse med envoksen. Læs mere på Facebook – Ledøje-Smørum Badminton samt vores hjemmesidenlsibadminton.dk

Motionister

M/træning

For spillere over 24 år, der spiller for motionens skyld,men som også gerne vil lære den rigtige teknik. Spillerne mødes 17.50 tilopvarmning, inden der trænes fra kl 18.00 til 19.00. Træner er Cheftræner LarsKristensen og en hjælpetræner. Træningen vil bestå af ca. 20 min teknisktræning og derefter kampe. Deltagelse på holdet kan kombineres medfællestræning enten mandag eller lørdag - eller begge dage.

 

Fællesspilmotionister– mandag NYHED

Som noget nyt er der på 4 baner fællesspil på mandage fra kl20.00 til 21.30.

Fællestræningen er for alle, dergerne vil spille kampe mod forskellige modstandere. Du er velkommen uanset omdu også træner andre dage eller om du blot ønsker at træne en gang om ugen.

Efter opvarmning vil en holdleder planlægge runder, hvor denenkelte spiller kommer til at spille double med flere forskellige makkereog/eller single.

Faste baner

Faste baner er inddelt i 4 priskategorier. Der betales pr.bane uanset antallet af spillere. Se hjemmesiden for hvornår der er ledigebaner.  Hvis du ikke har hørt andet,bliver du som medlem tilbudt at beholde din/jeres banetid i næste sæson.

Klippekort

Det er fortsat muligt at købe klippekort og leje baner efterbehov. Se hjemmesiden for yderligere information og priser. Klippekortsbanerkan maksimalt lejes 3 uger før banen skal bruges.

 

Ungdom

Her kan du læse om klubbens udbud til ungdomsspillere

14/24

Holdet for unge mellem 14 og 24 år, der typisk spiller formotionens skyld. Holdet skifter træningstid til tirsdag fra kl. 18.30 til19.30.  Træner er fortsat Philip Nielsen.Træningen vil bestå af opvarmning, 10-15 min teknisk træning og derefter kampe.Deltagelse på holdet kan kombineres med fællestræning enten mandag eller lørdag- eller begge dage.

Ungdom-elite

På ungdom-elite fortsætter Lars som træner og træningstidener fortsat mandag og onsdag 16 til 18. Som noget nyt vil han hver mandag haveCasper – som I kort hilste på i slutningen af sidste sæson – som hjælpetræner.Det betyder, at der om mandagen vil være ekstra fokus på teknik. Om mandagenvil der desuden være tilbud om løbetræning med Lars fra kl ca. 18.10 til 19.00

Øvede (tidligerepotentiale mix)

Holdet har skiftet navn, men træningstiden vil fortsat væretirsdag og torsdag fra kl 16.00 til 17.30. Trænere vil være et team beståendeaf Markus Nielsen, Emma Sejrsen, Mathias Alsøe og Andreas Jæger. Der vilminimum være 2 trænere hver gang, så der kan være fokus på udvikling afspillerne. Der vil både blive øvet teknik og spillet kampe.

Begyndere (tidligerepotentiale piger og drenge) BEMÆRK – NYE TRÆNINGSTIDER

Træningstiden vil være tirsdage fra 17.30 til 18.30 ogtorsdage fra kl 18.00 til 19.00. Trænere vil være et team bestående af MarkusNielsen, Emma Sejrsen, Mathias Alsøe og Andreas Jæger. Der vil minimum være 2trænere hver gang, så der kan være fokus på udvikling af spillerne. Træningener for nybegyndere og let øvede og der vil være fokus på fra starten at få lærtregler og den rigtige teknik – nogle gange indøvet via leg.

Turneringer

Holdturneringer begynder først til oktober, men holdne skaltilmeldes i august. Tag derfor hurtigt fat i din træner, hvis du gerne vilspille holdkampe.

De individuelle turneringer begynder allerede i september -bl.a. er vi værter for en U15 turnering den 17. og 18. september. Se tilbud omflere turneringer på klubbens Facebook (Ledøje-Smørum Badminton) – og påBadmintonPeople .

 

Miniton – NYTTIDSPUNKT

Miniton er badminton for børn i 5-9 års alderen, der ønskerat starte med at spille badminton. Til miniton vil du lære degrundlæggende teknikker gennem en kombination af leg og spil med en voksen.  
Forældredeltagelse er obligatorisk, da træningen er baseret på, at børnenespiller med en voksen. Miniton vil træne på tordage fra kl17.00 til 18.00. Den første halve time deles hallen med begyndere, så her erder fokus på småspil og let tekniktræning. Den sidste halve time har minitonhele hallen. Træner er Sebastian Bjeldskov.

Talent

Som noget nyt oprettes 3 talentforløb, som spillere kantilmelde sig alt efter alder. Hvis I er interesseret i at høre nærmere omtalentprogrammet - eller tilmelde en spiller – så kontakt formanden.

Talent tilbud

Talent 9-13 år(kræver, at man er rykket op på elitetræningen)

Samlet pakke:

mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

søndag

Ung elite

16 til 18

 

Evt løbetræning fra kl. 18.15 til ca. 18.45, hvis spilleren har kræfter til det

Øvede

16 til 17.30

 

Træning af smidighed og koordinering samt skadesforebyggende træning 17.30 til 18.30 (oprettes fra 1. september)

Ung elite

16 til 18

Øvede

16 til 17.30

 

Hviledag

Turnering eller fællestræning

Turnering eller hviledag

 

Pris 2.500 kr. for hele sæsonen (excl. udgifter tilturneringer)

 

Talent 13 til 16 år

 Ung elite

mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

søndag

Ung elite

16 til 18

 

Løbetræning med Lars fra kl 18.15 til ca 18.45

Træning af smidighed og koordinering samt skadesforebyggende træning 17.30 til 18.30 (oprettes fra 1. september)

 

14/24 18.30 til 19.30

 

Ung elite

16 til 18

Specialtræning*

Yoga eller hviledag

Turnering eller fællestræning

Turnering, Yoga eller hviledag

*Om torsdagen vil træningen variere hen over sæsonen. Larsvil med udgangspunkt i tilmeldte spillere og de faciliteter, der er tilrådighed lægge skiftende programmer, så de følger spillernes udvikling.

Pris 2.200 kr. for hele sæsonen (excl. udgifter tilturneringer og excl. udgifter til yoga)

 

Talent ungsenior 16 til 19 år

mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

søndag

Ung elite

16 til 18

 

Løbetræning med Lars fra kl 18.15 til ca 18.45

Senior træning 19.30 til 21.30

 

Ung elite

16 til 18

 

 

Seniortræning

20 til 22

Yoga eller hviledag

Turnering eller fællestræning

 

 

Turnering, yoga eller hviledag

 

Pris: 2.500 kr. for hele sæsonen (excl. udgifter tilturneringer og excl. udgifter til yoga)

 

Senior - ny træningstid

Klubbens 1. og 2. hold vil I år træne om tirsdagen fra kl.19.30 til 21.30 og om torsdagen fra kl. 20.00 til 22.00. Trænere vil fortsatvære Tobias Caspersen og Lars Kristensen.

 






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?