Super sejr for 1.holdet

28-10-2013 09:40 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  kirsten krag

Lørdag skulle Smørums senior 1.hold spille imod Holte 3 på hjemmebane i ”Smørum Dome”. Holte var ubesejret i deres første 3 kampe, så vi vidste at det ville blive en hård og svær kamp. Sidste år spillede vi imod samme hold som endte ud i en 7-6 sejr, så vi var fulde af selvtillid som tydeligt kunne ses.

Første runde spillede de to mixdoubler og de to damesingler. I 1.mix med Camilla og Rasmus K fik de spillet til at flyde og Camilla var flyvende på nettet så de vandt en flot sejr over et ellers meget godt spillende par. I 2.mix viste Kim rutinen, da han sammen med sin nye makker i dagens anledning, Cecilie, vandt stensikkert over et nyt sammensat par med en ung urutineret gut. Stina i 1.ds havde svært ved at finde banen og fik dermed aldrig spillet til at køre. Sara i 2.ds tog ikke nok initiativ i kampen og tabte desværre.

2-2 efter første runde og nu var det tid til at herresinglerne skulle i gang. Jannick i 1.hs spillede sit sædvanlige gode spil og gav ikke modstanderen mange chancer, så det blev til en sikker sejr. Carsten i 2.hs er begyndt at få sit single spil til at fungere og fortsatte den gode stime fra sidste holdkamp, så han fik pillet sin modstander fra hinanden. Jesper i 3.hs tabte desværre sin kamp i 2 sæt mens Rasmus L i 4.hs tabte sin kamp i 3 sæt.

Stillingen var nu 4-4 inden doublerne skulle i gang. Vi er generelt rigtig gode i doublerne, så udsigterne var begyndt at blive gode. I 1.dd startede Stina og Cecilie dårligt ud med at tabe første sæt og var stort bagud i andet. Derefter fik de lige pludseligt spillet til at fungere og de vandt en flot kamp. Sara og Camilla i 2.dd fik en lidt blandet kamp med først at vinde et sæt stort for derefter at tabe næste, men heldigvis var de bedst og de fik endnu en flot sejr. Så stod den 6-4 og vi var dermed sikret point i kampen med stadig gode chancer med vores gode herredoubler. 1.hd med Carsten og Rasmus K spillede okay, men i 3. sæt kom de for ofte ind i en regulær slåskamp i det flade spil, som modstanderne mestrede godt, så de tabte desværre. 2.hd med det nye super sammensatte par Jannick og Jesper spillede for det meste en god kamp. De gik dog lidt ned i 1. sæt efter at have været foran 20-16, og tabte derfor 24-22, men i både 2. og 3. sæt blev der uddelt kodyle prygl, så de vandt den stensikkert. Rasmus L og Kim i 3.hd havde heller ingen problemer i deres kamp, så de vandt også sikkert mod den unge gut og en veteran.

Holdkampen endte derfor 8-5 til Smørum og vi får dermed alle 3 point med fra kampen. Det var en rigtig flot og fortjent sejr vi fik. Vi cementerer vores 3. plads i sjællandsserien med 3 sejre og af 4 mulige og drømmen om en oprykning begynder stille og roligt at blive muligt, selvom der stadig er mange kampe tilbage. Kampens spiller blev fortjent valgt til at være Camilla. Senior 2 startede deres holdkamp i slutningen af 1.holdet, da de skulle spille imod Stenløse 2. De er stadig ubesejret, som vil blive beskrevet i et eksternt referat af denne holdkamp.

Efter holdkampen skulle flere af spillerne og tilskuerne til Hal-I-Bal, som både deltagere og bartendere, så sejren kunne fejres. Tak til alle tilskuerne med den altid gode opbakning.

Næste holdkamp for Senior 1 er lørdag d. 16/11 på udebane mod Ølstykke og næste hjemmekamp er lørdag d. 7/12 hvor både 1. og 2. holdet skal spille. Vel mødt!






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?