Knebent nederlag til Ølstykke for Senior 1

01-12-2013 11:47 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  kirsten krag
Sæsonens 5. holdrunde for 1.holdet blev spillet på udebane imod Ølstykke 1. Ølstykke lå inden runden på den nederste plads med én sejr, men det er en tæt række og vi kender flere af deres spillere, så de skulle ikke undervurderes.

Holdkampen starter meget skidt, da alle 4 kampe i første runde taber deres første sæt. Vi vidste fra starten at Ølstykkes piger ville være deres stærkeste kort, og det skulle desværre vise sig at holde stik. Rasmus K og Camilla i 1.mix spillede mod nogle rutinerede modstandere som tog de nødvendige point til at vinde i 2 sæt. Kim og Cecilie i 2.mix kom godt igen i 2. og 3. sæt hvor de fik spillet til at flyde efter et lidt svingende 1.sæt, og endte med at vinde. Stina i 1.ds fik ikke sit spil til at fungere imod en dygtig spiller, som hun ellers har vundet over før, så hun tabte. Sara i 2.ds tabte desværre også sin kamp.

Dermed stod den 3-1 til Ølstykke inden herresinglerne skulle i gang. Jannick i 1.hs kom direkte fra en landsholdssamling i atletik, men selvom han var træt og svedig inden sin kamp, så endte han ud med at være frisk og næsten kold efter sin sædvanlige sejr i 1.hs. Carsten i 2.hs har, som tidligere nævnt, fundet sin form tilbage, så han fik en sikker sejr hjem i 2.hs. Jesper i 3.hs havde en masse slinger i valsen, men fik dog en sejr i hus i 3.hs i 3 sæt. Rasmus L i 4.hs spillede imod den måske stærkeste herresingle fra Ølstykke!? Og endte med at tabe, selvom han kæmpede godt.

3 ud af 4 sejre i herresinglerne må være rekord i lang tid, så vi kommer frem til en stilling der hedder 4-4 inden doublerne skal i gang. Denne stilling har vi set mange gange før, hvor vores gode doubler så plejer at vise deres værd. Vi var dog langt fra overbevist, da Ølstykke som sagt har nogle gode piger, samtidig med at ingen af vores spillere havde ramt deres topniveau i 1.kamp.

Stina og Cecilie i 1.dd havde det svært imod de rutinerede damer og tabte desværre. Camilla og Sara i 2.dd tabte første sæt, men kom godt igen med en slidersejr i 2.sæt, men måtte desværre gå fra banen som taber i 3.sæt efter et meget tæt sæt som endte 25-23 til Ølstykke. Rasmus K og Carsten i 1.hd havde ingen problemer i deres kamp og vandt sikkert. Jannick og Jesper i 2.hd spillede imod de to eneste herrer fra Ølstykke der havde vundet deres første kamp. Jannick og Jesper spillede et flot første sæt som de vandt, men i 2. og 3.sæt kom der lidt for mange fejl samtidig med at modstanderne spillede et flot kamp, så vi endte med at tabe den. Kim og Rasmus L i 3.hd havde ingen problemer i deres kamp og vandt suverænt. Dermed taber vi desværre 3 ud af de 5 doubler, som nok er første gang det sket i denne sæson.

Kampen ender med et 6-7 nederlag i en kamp hvor de afgørende faktorer blev at deres damer var gode, og at vi var mange der ikke ramte topniveauet. Kampens spiller blev Carsten som viste overskud og fik to sikre sejre hjem. Resultatet af alle kampene i 5.holdrunde gør at vi har en endnu tættere række. Vi beholder heldigvis vores 3.plads i rækken, men der er nu kun 1 point ned til nr. 4 og 5, og samtidig er der kun 3 point ned til de tre sidste hold, så der er en masse på spil i de to sidste holdrunder. Vi mangler at spille imod nr. 4 og nr. 7 og siden vi ligger nr. 3 kan vi selv afgøre om vi skal med i oprykningsslutspillet eller ej. Planen er meget klar; Det kræver 2 sejre.

Næste kamp er lørdag d. 7. december på hjemmebane kl. 15.15 mod Skovlunde, hvor der bliver afholdt julefrokost bagefter for de interesserede. Kontakt Rasmus L eller Thomas D for tilmelding. Vel mødt!






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?