Sejr i sidste holdrunde for Senior 1 inden slutspillet

12-01-2014 00:41 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  kirsten krag

Lørdag skulle Smørums 1.hold spille mod Farum i sæsonens sidste holdrunde inden slutspillet starter. Inden holdkampen lå Farum nr. 5 i puljen, mens vi lå nr. 3. Vi var dermed forberedt på en tæt holdkamp, og da den første badmintonspiller man fik øje på var ex-verdensmesteren Jonas Rasmussen  med en ketcher i hånden, så det heller ikke nemmere ud. Han fungerede dog heldigvis kun som træner for Farum.


1.Mix med Rasmus K og Camilla startede ud med at spille et fint 1.sæt, men i 2. og3. sæt kunne deres offensiv ikke komme igennem, og det blev desværre til et nederlag. Kim og Cecilie i 2.Mix spillede en pæn kamp, hvor specielt Cecilie var flyvende, så sejren kom aldrig i tvivl. Stina i 1.DS gjorde sin pligt og vandt sin kamp uden alt for meget sved på panden. Sara i 2.DS var desværre overmatched og tabte sin kamp.

Efter 1.runde stod den 2-2 og nu var det tid til herresinglerne. Jannick i 1.HS starter som lyn og torden og vinder sikkert.Denne situation ser vi ofte, men denne gang ville alle de tre andre herresingler også lege med. Så resultatet blev, at ALLE herresinglerne vandt deres kampe i 2 sikre sæt. Carsten i 2.HS løb sin modstander flad, Jesper i 3.HS var sikkerheden selv og Rasmus L i 4.HS var sikker og fandt de 2 forhåndshjørner, som modstanderen blev fanget i hver gang.

4 Sejre ud af 4 mulige for herresinglerne er ikke sket i denne sæson, så det var virkelig lækkert for selvtilliden hos herresinglerne. Stillingen var nu 6-2 til Smørum inden doublerne og humøret var højt hos spillerne og de medrejsende tilskuere.

Begge vores damedouble-par startede rigtig godt ud med rigtig godt spil og sejr i deres respektive 1.sæt. Begge par gik dog desværre lidt i stå i 2.sæt som de begge tabte. Stina og Cecilie i 1.DD viste klassen og tog teten igen i 3.sæt, mens Sara og Camilla i 2.DD desværre tabte. Stillingen var nu 7-3 inden herredoublerne. Vi manglede 1 sejr for at få fuldt udbytte af holdkampen, men det var herredoublerne ikke tilfreds med.

Rasmus K og Carsten i 1.HD var hurtigst færdig med deres kamp og kommentaren: ”det var en kedelig og nem kamp” fra dem siger vel sig selv. Jannick og Jesper i 2.HD havde det svært i deres 1.sæt, hvor modstanderne ”fik lov” til at styre kampen og nettet. Heldigvis fik de sat sig i respekt i starten af 2.sæt, og de styrede resten af kampen med to sikre sætsejre efterfølgende. Rasmus L og Kim i 3.HD spillede to tætte sæt, men rutinen var der til at vinde begge sæt og sejren.

Vi vinder dermed holdkampen fortjent 10-3 og ender på en 3.plads i grundspillet. Det betyder at vi kommer over med 2 point til slutspillet og ligger på en delt 5.plads. Nu er der 4 vigtige kampe tilbage som afgør om vi skal spille i danmarksserien til næste sæson. Kampens spiller blevi øvrigt Jesper.

Tak til de medrejsende tilskuere. Næste holdkamp er lørdag d. 1.februar, hvor modstanderne ikke er helt på plads endnu. Torsdag d. 16.januar er der senior spillermøde kl. 21.15 i klublokalerne ved cafeteriet for alle, der gerne vil have indflydelse på seniorafdelingen.







 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?