God sejr i første runde af oprykningsspillet

02-02-2014 12:40 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  Jesper Kristensen

Smørums 1.hold skulle spille deres første kamp i slutspillet på hjemmebane mod Greve 4. Greve kom med et stærkt hold og var blevet nr. 2 i deres indledende pulje, så det ville blive en svær kamp. En masse tilskuere var mødt op og alle spillerne var top motiverede.

Camilla og Rasmus K spillede en forrygende 1.Mix, hvor første sæt blev tæt, mens de i andet sæt kontrollerede hele spillet. Cecilie og Kim i 2.Mix kom skidt fra start hvor de tabte første sæt, men de kom godt igen og vandt de to sidste sæt. Stina i 1.DS var ikke helt på toppen og tabte til en rigtig god U17 pige. Sara i 2.DS gjorde det ikke bedre og tabte desværre også sin single.

2-2 var stillingen efter første runde, som vi ikke kunne være utilfredse med. Så blev det herresinglernes tur, som ville prøve at ride videre på den gode bølge fra sidste holdkamp i Farum. Jannick i 1.HS fik en svær kamp, hans modstander tidligere har spillet i Badmintonligaen, samt han har vundet alle sine kampe meget stort. Heldigvis fik Jannick løbet ham træt, og i 3.sæt satsede modstanderen alt for meget, så med et par gode opsamlinger/redninger fra Jannick blev han kørt død. Carsten i 2.HS spillede imod en god ung gut. Efter de første to sæt var det en lige kamp, men i 3.sæt viste rutinen at bære frugt, så Carsten fik en flot sejr i hus. Jesper i 3.HS havde det svært og tabte, selvom spillet egentlig var okay. Rasmus L i 4.HS mødte en ældre herre der brokkede sig over sin ryg, så Rasmus kunne stille og roligt køre modstanderen lidt rundt og vinde en sikker sejr.

3 ud af 4 herresingler blev dermed vundet, så vi bliver ved med den gode stime hos herrerne. Stillingen var nu 5-3 til Smørum inden de afgørende doubler, som vi plejer at være gode til. Stina og Cecilie i 1.DD havde det svært og spillede imod et godt par, hvor de desværre tabte. Camilla og Sara i 2.DD spillede okay i starten, men så blev antallet af fejl større mens modstanderne blev bedre, så de tabte desværre også. Greve kom med 4 gode piger, så Smørums piger havde det generelt svært i holdkampen.

Stillingen var dermed 5-5 inden herredoublerne som skulle afgøre alt. Carsten og Rasmus K i 1.HD var flyvende og fik modstanderne til at ligne statister, så de vandt en flot kamp. Jannick og Jesper i 2.HD spillede et flot 1.sæt som de vandt stort, men så gik det lidt ned ad bakke hvor de blev for defensive i 2.sæt som de tabte. I 3.sæt kom det gode spil igen frem og de var foran 14-9 og de havde endda matchbold ved stillingen 20-19, men lige meget lykkedes det, da de desværre tabte. Rasmus L og Kim i 3.HD havde ingen problemer i deres kamp hvor de vandt stort.

Smørums 1.hold vinder dermed en flot 7-6 sejr over Greve 4. Vi har dermed fået en fantastisk start i oprykningsspillet. Vi ligger dog desværre stadig kun på en 5.plads, men der er gode udsigter. Kampens spiller blev fortjent valgt til Rasmus K, der viste spillet og gejsten til at vinde denne vigtige holdkamp.

Næste holdkamp er tirsdag d. 25/2 kl. 19 på udebane mod Taastrup TIK, som blev nr. 1 i deres pulje. Tak til alle de mange tilskuere der kom ned og støttede os!

2.holdet skulle også spille, men modstanderne mødte desværre ikke op, så de vandt 8-0 uden kamp.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?