Blandet holdrunde med en svær udekamp for Senior 1 og en stærk sejr for Senior 2

26-02-2014 12:57 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  Jesper Kristenen

Denne holdrunde (sæsonens 3. sidste) blev lidt af en blandetfornøjelse for Ledøje-Smørums seniorafdeling.

Senior 2 skulle lørdag d. 22/2 en tur til Stenløse for atspille mod Stenløse 2. Første kamp imod Stenløse 2 endte med en 5-3 sejr påhjemmebane, så det skulle gerne gentages. Nogle rejser og afbud gjorde atholdet havde en nyligt hjemvandt Mette tilbage som ikke havde rørt en ketcher ilang tid, Markus’ bror (Philip), der heller ikke har spillet meget på detsidste og det nye unge talent Cecilie med.

Martin og Mette spillede en forrygende mixdouble og lagdegodt fra land med en god sejr. Cecilie i damesinglen gjorde en rigtig god figurog udspillede sin modstander på kryds og tværs. Thomas i 1.HS spillede en tætkamp, men måtte desværre strække gevær i 3. sæt hvor Thomas havde svært ved atfinde banen. Mads i 2.HS var hårdt ramt fredagens udskejelser, så han kom skidtfra start og tabte 1.sæt. I 2. og 3.sæt kom der heldigvis mere overskud tilbageog han vandt kampen. Philip i 3.HS spillede fornuftigt, men tabte desværre i 2tætte sæt.

Stillingen var nu 3-2 til Smørum inden de afgørende doubler.Mette og Cecilie fik ikke meget sved på panden i deres damedouble og vandt sikkert.Det samme kan man dog ikke sige om de to herredoubler, som var rigtig tætte ogintense. Thomas og Martin i 1.HD spillede et godt 2.sæt, men det er normaltikke nok, så de tabte i 3 sæt. Mads og Philip i 2.HD måtte også ud i en 3-sætskamp. I 2.sæt havde de tilmed matchbolde som ikke blev udnyttet. Heldigvisviste rutinen at være til nytte så Smørum vandt 3.sæt over de unge Stenløse-drenge.

Kampen blev dermed endnu engang vundet med 5-3 til Senior 2.Resultatet betyder at holder stadig ligger på en delt 1.plads med kun 2holdrunder tilbage. Kampens spiller blev fortjent valgt til at blive Cecilie,som spillede 2 rigtig fornuftige kampe. I næste holdrunde skal Senior 2 spilleimod det andet tophold, så det betyder at det bliver en finalekamp om direkte oprykningtil Serie 1. Den bliver spillet lørdag d. 8.marts kl. 16.45 på hjemmebane. Såkom ned og støt holdet til en sejr og oprykning!

Svær udekamp mod Taastrup TIK

Senior 1 spiller i øjeblikket oprykningskampe om oprykningtil danmarksserien. De ligger nr. 5 og der rykker formentlig 5 hold op, såmulighederne er stadig gode. Tirsdagens kamp på udebane mod Taastrup TIK varikke nogen nem kamp for Smørum. Taastrup var tophold i den anden pulje, ogsidste år tabte vi 9-4 til dem.

Camilla og Rasmus K i 1.MD startede ud med lyn og tordenhvor de spillede forrygende det første 1½ sæt. Dernæst begyndt modstanderne atlæse dem lidt for godt, og det endte desværre i et nederlag i 3.sæt. Sara ogKim i 2.MD spillede modstanderne ud af bane i 1.sæt, men dernæst gik de ogsåned og tabte også i 3.sæt. Stina i 1.DS havde det svært og tabte til en godungdomsspiller. Reserven Sheila gjorde en god figur i 2.DS, men mødte en godmodstander så hun tabte.

Stillingen var nu 4-0 til Taastrup TIK og Smørum havde fåeten forfærdelig start. Herresinglerne har på det sidste været holdets stærkestekort og de svigter heller ikke. Jannick i 1.HS tabte dog desværre sin kamp moden rigtig god spiller han også tabte til sidste år. Heldigvis for holdet var de3 andre herresingler flyvende. Carsten i 2.HS spillede fornuftigt og fik en unggut til at løbe en masse forgæves. Jesper i 3.HS var hamrende skarp på nettetog vandt i 2 sæt ved at spille godt varierende. Rasmus L i 4.HS havde også enaf sine gode dage, og vandt en god sejr.

Stillingen var nu 5-3 til Taastrup TIK inden doublerne. Dennye konstellation med Stina og Camilla i 1.DD spillede en rigtig tæt kamp. I 3.sæt havde de endda en matchbold, men tabte desværre. Sara og Sheila i 2.DDgjorde hvad de kunne, men tabte desværre også deres kamp. Carsten og Rasmus K i1.HD tabte 1.sæt 21-17, men så i starten af 2.sæt sker det forfærdelige atCarstens glasben går i stykker og han får sig en slem fiber. De må derfortrække sig, og nu venter der en pause på en stadig uvis længde for ham. Jannickog Jesper i 2.HD spiller 3 enormt tætte sæt, hvor de endda haren  matchbold i 2.sæt. Det ender dog desværre medet nederlag, da de ikke kommer nok igennem med deres ellers gode angrebsspil.Kim og Rasmus L i 3.HD får også en tæt kamp, som de dog vinder i 3.sæt.

Én 3-sæts sejr ud af 5 mulige er desværre ikke nok til atvinde en holdkamp, og vi taber dermed holdkampen 9-4, ligesom sidste år. Viligger dog stadig på den vigtige 5.plads, så vi kan stadig godt selv afgøredet. Kampens spiller blev Rasmus L, der spillede 2 gode kampe og som den enestevandt begge sine kampe. Der er 2 holdkampe tilbage som dermed bliver megetvigtige. Næste holdkamp er tirsdag d. 4.marts kl. 19.30 på hjemmebane, så komned i hallen og se nogle gode kampe og samtidig støtte holdet til nogle vigtigeoprykningssejre!







 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?