GRATIS Badminton i abc Aalborg (4-14 år)

12-08-2015 11:30 |  Badmintonklubben abc Aalborg |  Carsten P. Anthonisen

Badmintonklubben abc Aalborg tilbyder GRATIS træning for børn (4-14 år)

Badmintonklubben abc Aalborg har igennem de seneste 8 år gjort op med den traditionelle måde at ”tænke” badmintonklub på, og nu gør de det igen!!!

Er du 4-14 år gammel, tilbyder abc Aalborg GRATIS badmintontræning

Sportschef Carsten P. Anthonisen fortæller, at klubben har valgt at gå efter at gøre badmintonsporten så attraktivt som overhovedet muligt i abc Aalborg. Vi vil gå efter at fostre en ny ”badmintongeneration” hver 2. sæson, så vi får komplette "årgange" . 30 nye badmintonbørn i hallen, hvert år, er det ambitiøse mål vi har sat os, og med dette tiltag forventer vi at kunne lykkes med det uddyber han.

Efterfølgende har det vist sig, at der er masser af børn der gerne vil spille badminton. Mere end 50 nye børn er kommet i hallen efter introduktionen, så nu er der venteliste resten af sæsonen

Der vil dog blive udvidet til næste sæson, så der skulle være plads til alle :-)

Træningen foregår i

Aalborg Ø - Mellervangskolens Idrætshal, Budumvej 50, 9220 Aalborg øst

Kontakt: Carsten P. Anthonisen, træner (27774477)

Aalborg SV - Filipskolen

Kontakt: Jacob Tovgaard, træner (61798419)

Der vil altid være voksne højt uddannede trænere i hallen, ligesom der vil være tilknyttet yderligere 1-2 hjælpetrænere alt efter hvor mange børn der er i hallen.

Der bliver således taget rigtig godt imod børnene, og der er garanti for kvalitet i træningen!

Hvordan kan det lade sig gøre at tilbyde gratis træning i abc Aalborg?

Badmintonsporten har oplevet vigende medlemstal de seneste mange år, og dette er et eksempel på én af måderne hvorpå abc Aalborg forsøger at bryde tendensen, forklarer Carsten P. Anthonisen. Vi har gjort flere ting for at ”vende skuden”, og er lykkedes med det – således oplevede vi en tilgang af medlemmer på 32% sidste sæson, og allerede nu er der sket en fordobling ag ungdomsspillere siden sidste sæson!

Økonomisk har abc Aalborg allieres sig med flere samarbejdspartnere, der finder dette initiativ rigtig fint, ligesom klubben selv bærer en økonomisk omkostning til halleje, bolde og trænerlønninger.

De første 3 måneders badminton i abc Aalborg vil være fuldstændig gratis, hvorefter vi håber at børnene har lyst til at blive medlem i abc Aalborg uddyber Carsten P. Anthonisen. Når børnene melder sig ind i klubben, vil der være en betaling på kr. 500,- for en hel sæson. Dette beløb går ubeskåret til at kunne udstyre de nye unge badmintonspillere med en helt rigtig abc-kamptrøje med logo, reklamer og det hele på! Ligeledes vil det blive arrangeret således, at de nye medlemmer kommer med til et gratis stævne i løbet af sæsonen. De penge forældrene betaler ind i abc Aalborg kommer således fuldt retur i form af tøj og ”oplevelser”

Vi glæder os meget til at se den fortsatte effekt af dette tilbud, og forventer at dette vil give rigtig mange nye medlemmer til badmintonsporten de kommende år slutter Sportschef Carsten P. Anthonisen.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?