Nyhedsmail nr. 8 fra Hjørring Badminton Klub

14-12-2014 23:31 |  Hjørring Badmintonklub |  Line Hvingel

Nyhedsbrev nr. 8 fra Hjørring Badmintonklub

Siden sidst

Sidst i november spillede store og små mod hinanden i stævnet HBK allstars. Alle HBK spillere var inviteret til at deltage, så der var mange blandende hold på banen. Det var en skæg dag, hvor man på kryds og tværs af årgange spillede drabelige kampe og havde fælles gode oplevelser udenfor banen. Majbritt havde sørget for risengrød og æbleskiver i cafeteriet, og Coolshop var på besøg med juletilbud. Tak til alle fremmødte; spillere som tilskuere! Vi regner med at gentage dagen næste år.  På billedet ses de glade vindere – tillykke! 

En lille uges tid efter var det Kredsmesterskaberne 2014 det gjaldt. Klubben fik 6 nye kredsmestre, som I kan se herunder. Tillykke til jer alle!

U15B  Mathias Kaufmann; kredsmester i HD og MD, samt 2. plads i S

  Julie Bang Nielsen; kredsmester i MD, samt 2. plads i S

U13B  Laura Kjær; 2. plads i DD

  Nana Hvingel; 2. plads i DD

U15M  Lasse Ejstrup Brunse; 2. plads i HD

U15A  Marie-Louise Elkjær; kredsmester i S samt DD

  Frida Hvingel; kredsmester i DD, samt 2. plads i S

Ny hjemmeside!

Ja, den har været længe undervejs, men vores hjemmeside www.hbk-hjoerring.dk er nu omlagt, så den hænger sammen med aktiviteterne inde på www.badmintonpeople.dk.

På klubbens forside fremgår blandt andet to arrangementer, som du kan tilmelde dig allerede i dag! Juleafslutningen samt som hjælper til elitestævnet i januar (mere herom senere i nyhedsbrevet). Når du klikker på en af aktiviteterne, ryger du over på badmintonpeoples hjemmeside, hvor selve tilmeldingen finder sted. Det skulle fungere umiddelbart. Det har dog vist sig, at de forældre, der har oprettet sig selv som bruger med børnene som underbrugere, har en lidt sværere vej frem mod tilmeldingen, idet de skal ind under børnenes profiler og tilmelde disse enkeltvis. Ring til Line fra forældrerådet eller Nymand, hvis I har brug for hjælp med tilmeldingen. Vores kontaktinformationer står på hjemmesiden :-)

Som det fremgår af eksemplerne herover, er det nødvendigt, at du fremover er tilmeldt badmintonpeople.dk for at kunne udnytte vores egen hjemmesides funktioner. Du skal både oprette dig som bruger på badmintonpeople samt mens du er herinde på side ansøge om medlemskab af HBK. Hvis du anvender linket inde på vores egen hjemmeside (Under menuen ’priser/medlemskab’ og dernæst ’indmeldelse’), så kommer du ind til både brugeroprettelsen samt medlemsskabsansøgningen. Fremover vil kommunikation ske via vores egen hjemmeside og badmintonpeople, så det er vigtigt, at du får dig oprettet. Badmintonpeople er også der, hvor du bliver tilmeldt til holdturneringen og kan tilmelde dig stævner, så der er ingen vej udenom.

Vi har tilkøbt et kontingentmodel til systemet, så vi nu er meget tæt på at kunne sende opkrævninger ud. Tjek at det er de rigtige træningspas, du bliver opkrævet for, og at prisen dermed passer. Vi har tidligere tilbudt lavere kontingent, hvis du melder dig ind midt i sæsonen. Det har vi vist også lovet i år, så giv ligeledes besked, hvis du først er indmeldt sent på efteråret (nov./dec). Opkrævningen udsendes med betalingsfrist den 20. januar.

Endeligt lægger der en del billeder fra klub-arrangementerne på hjemmesiden. Der er så mange personer på billederne, at vi ikke føler, vi kan spørge jer om lov i hvert enkelt tilfælde. Derfor; hvis du GENERELT ikke vil have, at vi viser billeder af dig/dit barn, så send os en mail – eller hvis du ser et KONKRET billede, som du gerne vil have fjernet, så giv besked. Skriv til en fra forældrerådet eller Nymand.

I nærmeste fremtid

Julen står for døren! Og det gør juleafslutningen også :-)

Denne afholdes fredag den 19. december klokken 16 til 18. Invitation og mulighed for tilmelding kommer frem, hvis du klikker på arrangementet på forsiden af www.hbk-hjoerring.dk 

I januar afholder klubben elitestævne for U15E (den 17./18. januar). Vi har brug for hjælpere i køkkenet (under kyndig ledelse af vores venlige køkkenpersonale) samt i hallen som tællere. Og alle kan som udgangspunkt tælle! Det er en god lejlighed for de unge ungdomsspillere at se nogle gode kampe, og samtidig tjene nogle penge (25 kr/timen) – og de kan sagtens finde ud af det! Erfaring viser, at det er en god oplevelse for de unge. Igen – tilmelding sker via hjemmesidens forside. 

I samme weekend afholdes udtagelsesstævnet til årets landsmesterskaber. Vi plejer jo at være en god flok afsted fra klubben til det sydjyske, hvor landsmesterskaberne afholdes (Vejen, Fredericia eller Hedensted). Derfor vil vi som altid opfordre alle ungdomsspillere til at deltage i dette stævne. Man skal ikke deltage i landsmesterskaberne, selvom man har spillet udtagelsesstævnet, så for en sikkerhedsskyld (så man har muligheden for at komme med) bør man spille dette udtagelsesstævne. Indbydelserne og dermed nærmere beskrivelse af, hvor du skal tilmelde dig, findes under ’nyheder’ på vores hjemmeside. Bemærk tilmeldingsfristen er allerede den 1. januar 2015.

Julens største ønske – til mig, dig og ikke mindst dit barn

Vi har en meget aktiv ungdomsafdeling, hvor det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser. Spillerne har fået lov til at overnatte i hallen, vi har opfyldt deres ønsker om en udlandstur, vi har været til VM sammen, vi tager på ungernes opfordring troligt afsted til landsmesterskaberne. 

Der sidder i øjeblikket fire forældre i forældrerådet i ungdomsafdelingen. Eftersom I øvrige forældre er rigtig gode til at melde jer som hjælpere ifm. arrangementer og som holdledere, synes vi modellen kører fint, og vi kan godt overskue opgaver. Udfordringen for os er at vores spillere ikke er nybegyndere mere, så vi mangler nogle nye øjne på tingene, som forældrerådet kan blive ved med at se, hvor behov og muligheder er. Vi har for eksempel tidligere sendt ældre spillere med yngre spillere ud som coaches til stævner, men den ide har vi helt glemt igen, da vi ikke selv har behovet herfor mere. At sidde i forældrerådet har de nuværende forældre set som en gave i forhold til dels at gøre en forskel for ungerne, men også dels ift. at få en masse gode badmintonoplevelser sammen med vores egen børn. 

Har du lyst til at være med til at holde den kreative strøm flydende, så send os endeligt en mail.


Med ønsket om en god jul og et glædeligt nytår til jer alle!

Hilsen forældrerådet  







 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?