Succes i Yonex Cup 2011

06-03-2011 23:39 |  Støvring Badminton |  Mads Bødker

I week'enden afholdt Støvring Badminton sit traditionsrige Yonex Cup, som er en turnering for U15 M og U15 A. Ikke færre end 96 deltagere fra 37 klubber deltog, og stævnet bød på rigtigt mange spændende kampe.

Resultatmæssigt gjorde Støvring sig særdeles godt bemærket med flotte præstationer i søndagens finaler. I U15A endte Simon Højgaard øverst på sejrsskamlen, efter at han i en meget spændende 3-sæts finale havde besejret Nicklas Månsson fra Horsens med cifrene 11-21, 21-16, 21-17.

I U15A mixdouble vandt Anne Sofie Aakjær Jacobsen og Jonathan Strandberg finalen over Kristina Ipsen og Mark Kjeldgaard fra Asdal/Vodskov med cifrene 21-15, 21-19, og sammen med Simon Nielsen vandt Jonathan også finalen i double i 3 spændende sæt over Andreas Korsgaard og Kasper Møller fra Sæby 13-21, 23-21, 21-15. Simon Højgaard og makkeren Emil Norup fra Hedensted havde forinden tabt semifinalen til netop spillerne fra Sæby.

Med resultaterne opnåede Anne Sofie Aakjær Jacobsen og Jonathan Strandberg så mange point, at de begge sikrede sig oprykning til mesterrækken.

Billedtekst: Jonathan Strandberg, Simon Nielsen, Nicoline Aalestrup, Anne Sofie Aakjær Jacobsen, Simon Højgaard.

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk