Badminton Photo

Boe og Mogensen laver hattrick i historiske omgivelser

28-12-2015 19:26 |  Badminton.dk |  Anders Rud
Underholdningen var helt i toppen, da Mathias Boe og Carsten Mogensen for tredje år i træk snuppede guldet i Yonex Copenhagen Masters efter sejr på 21-13/21-16 over aggressive indonesere.
De bliver båret på historiens vingesus, når musikanter med mytologisk aura jævnligt slår vejen forbi Falkoner Salen på Frederiksberg. Typer som Bob Dylan, der slog tonen an i oktober, eller Van Morrison, som erobrer scenen i København til marts.
Men hvert år er det underholdning med en helt anden svung, der får teaterpublikummet til at slå hænderne sammen: Den traditionsrige badmintonturnering, Yonex Copenhagen Masters.
Javist er rederiksberggenserne forvente, når de sætter sig til rette i de komfortable sæder, men i finaledagens første kamp var klapsalverne alligevel af en vis karakter.
Årets All England-mestre, Mathias Boe og Carsten Mogensen, stod over for indoneserne showmændene Ade Yusuf og Wahyu Nayaka, der i lørdagens semifinaler slog Mads Conrad og Mads Kolding.
Uden de store problemer havde Mogensen og Boe besejret indoneserne ved karrierens tre tidligere møder, og det var egentlig også tilfældet i dagens finaledyst.
Fra start til slut havde de danske verdensstjerner magten over kampforløbet med enkelte smuttere i returneringerne fra de aggressive, men smilende indonesere, der smashede i én uendelighed. Og som vanligt lagde Boe og Mogensen blot fjerbolden tilbage over nettet.
Som forventet tog danskerne sejren. Denne gang med cifrene 21-13/21-16.
- Det var en rigtig fed kamp. Jeg syntes, at indoneserne kom med rigtig meget gas, som de også gjorde i går. Vi vidste, at vi skulle være helt klar, men det formåede vi også at være, så det var rigtig fedt, siger Mathias Boe.


 


Nyheder fra Badminton Danmark
Nyheder fra klubber
Like BadmintonPeople på Facebook

Cookies
 
Delete item?