Badminton Danmark

Gørlev Badmintonklub vinder Årets Ungdomsklub 2018

22-04-2018 08:52 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Hvert år hylder Badminton Danmark det store arbejde, som ungdomsklubber landet over laver på ungdomsområdet, med prisen Årets Ungdomsklub. Søndag gik prisen anno 2018 til Gørlev Badmintonklub. 

På finaledagen til RSL/FZ FORZA DMU i Varde var det ikke alene en række nye danmarksmestre, som stod til hæder for deres præstation. Det samme gjorde Gørlev Badmintonklub, der blev udråbt som vinder af Badminton Danmarks pris Årets Ungdomsklub 2018. 

⁃ At modtage den pris betyder selvfølgelig enormt meget for os, blandt andet i kraft af at den er et bevis på, at de ting, vi laver i klubben, fungerer, og at børnene i Gørlev Badmintonklub er glade og tilfredse, siger klubformand Mette Møldum om prismodtagelsen.

Prisen Årets Ungdomsklub og 5000 kroner gives hvert år til en badmintonklub, som har gjort et enestående stykke arbejde med udviklingen af deres ungdomsafdeling, og som derudover er aktiv i Badminton Danmarks aktiviteter og fungerer som foregangsklub for andre i området. 
Det lever Gørlev Badmintonklub i den grad op til, og det er da heller ikke flere end få dage siden, at Gørlev Badmintonklub også vandt DGI Midt- Vestsjællands-prisen Årets Klub.

⁃ Vi har dels nogle fremragende, hjælpsomme forældre i klubben, og så har vi jo en fantastisk ungdomstræner, som gør utroligt meget for børnene. Både når det kommer til at sikre, at alle får noget ud af træningen, men også hvad angår det sociale, har Jacob (Crone, red.) været med til at skabe et gensidigt interesseforhold spillere og træner imellem, siger Mette Møldum.    

Og der er da noget om snakken, når det kommer til sammenholdet i Gørlev Badmintonklub. Klubben var nemlig navnlig indstillet til Badminton Danmarks pris på baggrund af sin evne til at skabe et socialt og hyggeligt klubmiljø.
Løbende afholder Gørlev Badmintonklub for eksempel badmintonaftener for spillerne og deres familier, hvor alle er velkomne, ligesom klubben formår at arbejde efter grundreglen om, at badminton først og fremmest skal være sjovt at gå til.

Og med glade spillere og godt sammenhold, følger udvikling såvel som gode resultater.

⁃ Sidste sæson fik vi klubbens første elitespiller nogensinde, hvilket selvsagt har krævet hårdt arbejde, både spiller- og trænermæssigt. I denne sæson har vi fået stablet et samarbejde med Slagelse Badminton Klub på benene, som har medført, at vi har kunnet stille med to hold i holdturneringen med lige mange spillere fra hver klub. På den måde kommer børnene også ud og bliver set på med andre øjne, og det, tror jeg også, har haft stor betydning for spillerne, siger Mette Møldum. 
Gørlev Badmintonklub var nomineret blandt tre øvrige badmintonklubber, Engesvang Badminton, Gentofte Badminton Klub og Abc Aalborg, som ligeledes gør et fantastisk stykke arbejde. 

Fra Badminton Danmark skal der lyde et kæmpe tak til alle klubber i hele landet, som hver dag yder en betydelig og mærkbar indsats for vores unge spillere. 







 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?