Badminton Danmark

Historisk dag i dansk badminton

26-05-2018 18:46 |  Badminton.dk |  Stine Greve
For første gang havde Badminton Danmark og DGI Badminton i dag valgt at afholde deres repræsentantskabsmøde og landsledelsesmøde sammen.

I dag var, rent organisatorisk, en historisk dag i dansk badminton. I Badminton Danmark-regi er repræsentantskabsmødet den største politiske begivenhed, og det samme gør sig gældende for DGI Badmintons landsledelsesmøde. Det historiske opstod, fordi Badminton Danmark og DGI Badminton havde valgt, at de to møder i dag blev afholdt sammen, med deltagere og delegerede fra begge organisationer til stede.

De to formænd for Badminton Danmark og DGI Badminton, René Toft og Preben Buchholtz, var begge enige om, at det fælles møde var det næste naturlige og vigtige skridt i samarbejdet mellem de to organisationer.

- Min holdning er, at når vi nu samarbejder vi om så meget andet, hvor vi er fælles om ting, og hvor vi mødes, så kan vi også mødes i det her, og det synes jeg, at vi lykkedes med i dag. Jeg ser også gerne, at vi kommer videre. Vi har i Badminton Danmark en hovedbestyrelse, men hvorfor skulle der ikke være en DGI repræsentant med i den som observatør, som kan se, hvad vi går og laver bag kulisserne? Vi vedtager jo rigtig mange ting badmintonmæssigt, som også har berøring med DGI, så det tror jeg, bliver det næste, siger René Toft, og Preben Buchholtz supplerer.

- I forhold til de termer vi snakker om med åbenhed, troværdighed og ærlighed, hvor vi kalder en skovl for en skovl, så tror jeg, det er vigtigt, at det ikke kun er på bestyrelsesniveau, hovedbestyrelsesniveau og landsledelsesniveau, at vi er sammen. Det er også vigtigt, at dem der vælger os og dem, der repræsenterer os også oplever den her åbenhed og ærlighed, som der er i samarbejdet.

Undervejs på de to møder var der valg til Badminton Danmarks Hovedbestyrelse og DGI Badmintons Badmintonledelse.

I Hovedbestyrelsen var der genvalg til den økonomiansvarlige Kristian Boye Nielsen, som blev valgt for perioden 2018-2021, mens elieansvarlig Kenneth Larsen og eventansvarlig Jeanette Lund Clausen begge opnåede genvalg for perioden 2018-2020.

I Badmintonledelsen stoppede Arne Tophøj som bredde- og udviklingsansvarlig for at erstatte Torkild Kristensen, som takkede af som turneringsansvarlig uden for tur. Dermed er Arne Tophøj valgt for et enkelt år. Ny bredde- og udviklingsansvarlig er Helene Kølbæk, som blev valgt for perioden 2018-2020.

Efter et veloverstået fællesmøde, var begge formænd godt tilfredse med resultatet af den historiske bedrift og det skridt, der i dag blev taget mod mere samarbejde.

- Jeg synes, det gik rigtig fint. Det er med at vide, hvad der foregår nede i maskinrummet hos hinanden, det gør, at vi kan finde ud af, hvorfor man agerer som man agerer, og hvorfor man er så stejl eller blød på nogle holdninger. Det er super vigtigt få noget viden om hinanden i forhold til at forventningsafstemme, siger Preben Buchholtz inden René Toft afrunder.

- For mig har det været en fantastisk oplevelse, og jeg er helt sikker på, at vi bliver enige om, at vi også vil gøre sådan fremover.

Fra Badminton Danmark vil vi gerne takke alle, der valgte at deltage i det første fælles repræsentantskabs/landsledelsesmøde mellem Badminton Danmark og DGI Badminton.



 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?