Badmintonphoto

Favoritsejre og dansk nederlag – sådan gik semifinaledagen

20-10-2018 17:51 |  Badminton.dk |  Jade Wittenkamp
Kun de allerbedste er nu tilbage efter, at kampen om finalerne gik i gang i dag kl. 10. Med fuld intensitet på kampene gik flere favoritter videre, mens danske Anders Antonsen så sig slået i årets udgave af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Den kamp som alle danskere ventede på var Anders Antonsen mod Chou Tien Chen – i hvert fald, hvis man skulle tro på det jubelbrøl, der lød, da Antonsen gik ind i hallen. Men det danske håb, som lå hos Antonsen, blev desværre ikke indfriet, da han tabte til Chou 21-19, 11-21, 12-21.

Chou møder i morgen Kento Momota, der slog Kidambi Srikanth 21-16, 21-12.


Med overbevisende stil og lækre slag sloges de indonesiske landsmænd Kevin Sukamuljo/Marcus Gideon med Hendra Setiawan/Mohammad Ahsan om en plads i finalen. Selvom andet sæt begyndte at blive tæt til sidst kunne Sukamuljo/Gideon dog gentage succesen fra sidste år og gå i finalen efter en sejr på 21-18, 24-22. 

- Vi lavede nogle fejl og mistede lidt fokus i slutningen, og med deres erfaring kunne de udnytte det til deres fordel, fortalte Marcus Gideon om den tætte afslutning på kampen.

I finalen møder de Takeshi Kamura/Keigo Sonoda, som slog englænderne Marcus Ellis/Chris Langridge 21-17, 21-19.


Den dominerende damesingle Tai Tzu Ying er videre til endnu en finale. Hun slog nemlig kineseren He Bingjao overbevisende i to sæt med 21-14, 21-12, og der var aldrig rigtig tvivl om, at Tai Tzu Ying ville gå fra banen som sejrskvinde. I finalen møder hun inderen Saina Nehwal, der slog Gregoria Tunjung fra Indonesien 21-11, 21-12. 

Hør hvad Tai Tzu Ying havde at sige efter sin semifinale lige her


De stærke japanske damedoubler er også repræsenteret i finalen i morgen. Førsteseedede Yuki Fukushima/Sayaka Hirota mødte indoneserne Greysia Polii/Apriyani Rahayu, som de slog efter 57 minutter ved hjælp af en skudsikker defensiv med 21-13, 21-16. De møder landsmændene Shiho Tanaka/Koharu Yonemoto i finalen i morgen.


De nuværende verdensmestre i mixeddouble red i dag videre på den gode bølge, de har været på i 2018. Kineserne Zheng Siwei/Huang Yaqiong slog nemlig de tidligere verdensmestre og OL-guldvindere Lilyana Natsir/Tontowi Ahmad i tre sæt 21-11, 19-21, 21-17. I finalen møder de thailænderne Dechapol Puavaranukroh/Sapsiree Taerattanachai.

- Det gav os en varm og glad følelse, da vi hørte alle de kinesiske fans. Vi følte os meget støttet, og det er altid rart, når der er fans fra Kina til stede i arenaen, sagde Huang Yaqiong.


Udover spillet på de grønne baner i mainhall var der igen i dag gang i turneringerne udenfor Odense Idrætspark. I dag sluttede para-turneringen nemlig, og du kan se alle resultater fra dagen her.

Også ungdomsturneringen VICTOR DENMARK JUNIOR 2018 presented by DANISA sluttede i dag, mens der i morgen stadig er badminton for alle på programmet med både seniortuneringen og special olympics turneringen.

Du kan se meget mere om alle de forskellige turneringer herunder:






 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?