Hvidovre Badminton Club

Rune Ulsing er navnet på årets tredje talentpriskandidat

14-03-2019 12:02 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Han brænder for at arbejde med mennesker, der brænder for noget. Tilmed har cheftræner i Hvidovre Badminton Club, Rune Ulsing, øje for det hele menneske - uagtet ambitionsniveau og evner på banen. Det er blot nogle af årsagerne til, at den selvreflekterende træner er nomineret til Badminton Danmarks Talentpris 2019.

Køb din billet til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR her. 

Falder snakken på Rune Ulsing, cheftræner i Hvidovre Badminton Club, er det svært at komme udenom ordet uddannelse. 

Selv er han i færd med at tage den højeste træneruddannelse inden for dansk idræt, Idrættens Træner Akademi – Elitetræneruddannelsen. Det giver ham nemlig motivation at reflektere over sin egen praksis, dygtiggøre sig og oparbejde en større faglig viden bag de ting, han går og laver.

Foruden at uddanne sig selv, gør Rune Ulsing også meget ud af at uddanne sine spillere.

- Jeg går utroligt meget op i, at spillerne lærer de rigtige ting og får de ting med på vejen, som giver dem mulighed for at blive ved med at udvikle sig - hvis det er der, motivationen ligger, siger Rune Ulsing, som understreger, at han og klubben også favner de spillere, der ikke stræber efter toppen af podiet.

- Generelt synes jeg, at det er spændende at arbejde med mennesker, der brænder for noget. Men jeg går også meget op i at se spillerne som hele mennesker. De skal have det godt i klubben, have lyst til at være sammen og hjælpe hinanden. Sport kan også give en masse menneskelige egenskaber, så samtidig med at vi er ambitiøse omkring at udvikle nogle dygtige ungdomsspillere, så er vi også ambitiøse omkring, at der skal være plads til alle typer, og at vi har med mennesker at gøre, som skal udvikles, siger Rune Ulsing.

Læs også: Talentpriskandidat nummer to: Ann Nielsen.

Cheftrænerens langsigtede perspektiv på tingene er blot en af flere gode grunde til, at vi kan præsentere Rune Ulsing som stolt nomineret til Badminton Danmarks Talentpris 2019.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad og også beæret over, at klubben har indstillet mig, og at de i klubben og prispanelet synes, at jeg gør et godt stykke arbejde. Jeg synes jo også selv, at vi gør noget af det rigtige, men det er da rart også at få nogle andre øjne på, som synes det samme, siger Rune Ulsing, der også er U15-landstræner.

En af de rigtige ting, der er sket i klubben, er, at Hvidovre BC på et år har fordoblet antallet af ungdomsspillere. En stor del af den fortjeneste kan tilskrives Rune Ulsing, lyder det i indstillingen af ham.

Det er blandt andet også på den baggrund, at han siden er blevet nomineret til Badminton Danmarks Talentpris 2019, fortæller talentudviklingschef Bo Ømosegaard, der sidder med i prispanelet.

- Rune Ulsing har virkelig taget fat omkring ungdomsarbejdet i HBC, som han har intensiveret, udviklet og været en gennemgående figur i. Han har derudover et roligt, tillidsvækkende gemyt, der gør, at han har god kontakt til spillerne, og generelt udfører han et rigtig godt og fagligt stærkt stykke arbejde. Selv er han jo tidligere elitespiller og har på banen altid været respekteret som en teknisk dygtig og ikke mindst snedig gut. Den snilde er han i stand til at formidle videre, siger Bo Ømosegaard.

Læs også: Første kandidat til Talentprisen 2019: Peter Arvedsen.

Hvad angår æren for medlemsfremgangen i Hvidovre Badminton Club, forholder den tidligere topspiller sig beskedent og taknemmelig.

- Den positive udvikling skyldes i høj grad også, at vores frivillige har gjort et kæmpe stykke arbejde og blandt andet brugt mange timer på at tage imod nye spillere. Så en stor del af den ære skal også tilskrives dem, siger Rune Ulsing.

Den endelige vinder af Badminton Danmarks Talentpris 2019 vil blive fundet ved en afstemning blandt udvalgte talenttrænere - heriblandt ungdomslandstrænere, talentcentertrænere samt undervisere på badmintonsportens træneruddannelser.

Vinderen af Badminton Danmarks Talentpris 2019 vil blive hædret under Gallaaftenen til Ungdoms-DM i Greve den 5.-7. april.

Læs også: Badminton Danmark støtter nyt forskningsprojekt.




 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?