Badmintonphoto og Kasper Paulsen

Lodtrækningen til European Games 2019 er klar

04-06-2019 14:34 |  Badminton.dk |  Jonas Kildegaard Rasmussen
De danske spillere fik i dag deres lodtrækning til European Games 2019 at vide, da Badminton Europe fra i formiddags foretog lodtrækningen til denne måneds store mesterskab i Minsk. Flere af de danske spillere har fået fornuftige grupper, mens de forsvarende vindere i mixeddouble, Niclas Nøhr/Sara Thygesen, er de danskere, der kan forvente de sværeste gruppekampe. 

For anden gang i historien afholdes European Games, og Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Mia Blichfeldt, Line Kjærsfeldt, Maiken Fruergaard, Sara Thygesen og Niclas Nøhr repræsenterer Danmark på badmintonbanen.  

De danske spillere fik i dag deres gruppemodstandere at vide, og de kan nu for alvor begynde forberedelserne til om 17 dage, hvor mesterskabet åbnes. 


De danskere der formentlig kan forvente hårdest modstand i gruppespillet er mixeddouble med Niclas Nøhr og Sara Thygesen.

Nøhr/Thygesen havnede i Gruppe B, hvor Marcus Ellis/Lauren Smith fra England grundet deres seedning allerede var placeret. Danskerne slog dem i finalen ved Spain Masters 2018, men under Sudirman Cup i år leverede englænderne et stærkt resultat ved at slå Sara Thygesen, da hun spillede sammen med Mathias Christiansen i holdkampen.

Apropos Spain Masters, er der også spansk modstand til danskerne i form a Zapico/Usle, mens gruppens sidste modstander er Atrashchenkov/Zharka fra Ukraine.


I herredouble møder Kim Astrup/Anders Skaarup, som er førsteseedet ved European Games, i Gruppe A møder de Bochat/Cwalina fra Polen, Greco/Strobl fra Italien og hollandske Maas/Tabeling. 

Maiken Fruergaard/Sara Thygesen skal op imod Birch/Smith, som de måtte se sig slået til i holdkampen mod England ved Sudirman Cup 12-21, 21-19, 11-21, Bukovczki/Gonda og Fomkinaite/Voitechovskaja fra Litauen. 

Den forsvarende vinder i damesingle, Line Kjærsfeldt, er topseedet til 2019-udgaven af European Games, og danskerne har fået en fornuftig gruppe. Hun møder Ginga fra Rumænien, Polikarpova fra Israel og Poghosyan fra Armenien i Gruppe A.
Mia Blichfeldt er andenseedet til mesterskabet, og hun er placeret i Gruppe B sammen med Tomalova fra Tjekkiet, Repiska fra Slovakiet og Pope fra Letland. Så også en udmærket gruppe til Denmark Challenge-vinderen.

Danmark har også to spillere repræsenteret i herresingle, hvor Axelsen og Antonsen kommer til at stå på ryggen af trøjerne, når Danmark skal på banen.

Førsteseedede Viktor Axelsen møder Lale, Roovers og Krausz i en overkommelig gruppe, mens Anders Antonsen skal op imod velkendte Durkinjak og Must fra henholdsvis Kroatien og Estland, som begge har gjort sig gældende i Badmintonligaen, og til sidst Moreels fra Belgien.

De to øverst placerede i hver gruppe går videre til knock-out-runden. Hvem der mødes her afgøres ved lodtrækning i Minsk, når alle gruppekampe er afgjort.
Til European Games deltager 4000 atleter fra 50 nationer i 15 forskellige sportsgrene. 

European Games afholdes fra 21.-30. juni i Minsk, Hviderusland, og giver point til verdensranglisten, som kan være med til at styrke danskernes position i OL-kvalifikationen.



 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?