Lars Møller, DIF

Kjærsfeldt lukker og slukker for sejrrig dansk dag ved European Games

25-06-2019 16:54 |  Badminton.dk |  Jade Wittenkamp
Ingen modstandere fik et ben til jorden, da de danske spillere ved European Games i dag vandt alle deres kampe, og flere sikrede sig kvartfinaler. – Seks gode pligtsejre, lød det fra cheflandstræner Kenneth Jonassen.

Dansk badminton spillede med musklerne på andendagen ved European Games. De danske spillere sejrede nemlig i seks ud af seks mulige kampe, og det har sikret 1/8-delsfinaler til Mia Blichfeldt, Line Kjærsfeldt, Anders Antonsen og kvartfinale til Kim Astrup/Anders Skaarup.

- Dagen er selvfølgelig godkendt. I forhold til de kampe vi tabte i går, så kom vi godt tilbage i dag, og fik vendt de ting, som vi skulle, sagde cheflandstræner Kenneth Jonassen.


Den forsvarende mester ved European Games Line Kjærsfeldt blev presset en smule af israeleren Kesenia Polikarpova. I første sæt styrede danskeren spillet, men i andet sæt udlignede israeleren samtidig med, at Kjærsfeldt gik lidt i stå. Danskeren viste alligevel fighterevne og vandt kampen med 21-13, 21-17. 

- Det var gruppefinalen for Line (Kjærsfeldt, red.), og selvom hun ikke var storspillende til sidst, hvor kvaliteten daler lidt, og hun kommer til at stå lidt stille, så er det rigeligt til en sejr, fortalte Jonassen. 

Herresinglen Anders Antonsen viste, hvad han var gjort af, da han slog belgiske Maxime Moreels. Med store føringer undervejs og sikkert spil vandt han 21-15, 21-9.  


I mixeddouble fik Sara Thygesen/Niclas Nøhr en oprejsning efter gårsdagens nederlag. De startede med et overlegent første sæt på 21-11 over ukrainske Valeriy Atrashchenkov/Yelyzaveta Zharka. Så satte spændingen ellers ind, da danskerne måtte helt til 22-20 for at vinde kampen.

- Siderne er meget anderledes og har meget skiftende vind, hvilket gør, at Nøhr og Thygesen tvivler en smule og ikke får bevæget sig godt nok ind i boldene. Og så er de ikke helt skarpe i servesituationen, og de kommer egentlig selv til at gøre det lidt tæt, sagde cheflandstræneren.

Damesinglen Mia Blichfeldt fortsatte sin overbevisende sejrsstime, da hun slog slovakiske Martina Repiska. Med store føringer undervejs spillede Blichfeldt sig stille og roligt til sejr med hele 21-11, 21-11. 

Vil du se de store danske stjerner på dansk grund? Køb dine billetter til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR 2019 her

Storformen blev vist frem, da Anders Skaarup/Kim Astrup stensikkert slog italienske Kevin Strobl/Giovanni Greco. Under 25 minutter brugte de danske herrer på at hive sejren hjem med 21-15, 21-7. Også Sara Thygesen/Maiken Fruergaard brugte kun 25 minutter på at slå ungarske Nikoletta Bukoviczki/Daniella Gonda med 21-7, 21-13.

Om morgendagens kampe sagde cheflandstræneren følgende:

- Der er en gruppefinale i herredouble mod hollænderne Jelle Maas/Robin Tabeling, som har spillet godt. Det bliver spændende at se, hvordan niveauet reelt ligger. Anders Antonsen har også en gruppefinale mod Raul Must, og så skal damedoublen vinde for at gå videre. Så der er masser at se frem til i morgen. 

Programmet for i morgen kan du se her. Og så kan du se, hvordan DR sender fra European Games her.





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?