SSB kæmpede forgæves mod overmagten

03-09-2015 21:39 |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Det var op ad bakke, da SSB torsdag tog imod sidste sæsons bronzevindere fra Team Skælskør-Slagelse i badmintonligaens anden runde.

For mens hjemmeholdet var hårdt ramt af skader, stillede gæsterne op med hele deres stjerneparade af gennemrutinerede spillere. Ikke desto mindre kom SSB godt fra land med en solid og overbevisende sejr i damedoublen, hvor Amanda Madsen og Joan Christiansen tog sig kærligt af TSS’ Sonja Pekkola og Jenny Nystrom, der blev besejret med 21-17 og 21-16.

Samtidig var Rasmus Fladberg ude i en marathondyst på banen ved siden af mod VM-spilleren Hans-Kristian Vittinghus i en af de kampe, der på forhånd lignede en umulig opgave for SSB. Ikke desto mindre lykkedes det for Fladberg at rejse sig efter et tabt første sæt og sikre sig andet. I første halvdel af tredje og afgørende sæt fulgtes de to spillere ad, men derefter virkede det somom Vittinghus’ erfaring fra de store arenaer slog igennem, og han kunne, trods flot modstand fra Fladberg sikre TSS en udligning til 1-1 i holdkampen med cifrene 15-21, 21-15, 13-21.

Modvind for hjemmeholdet

I mixed doublen var der ligadebut til Maja Rindshøj, som sammen med Theodor Johansen skulle forsøge at gøre det umulige mod gæsternes solide duo, Mads Pieler Kolding og Selena Piek. Desværre forblev det ved drømmen i en kamp, hvor SSB’erne aldrig rigtig fik fat og tabte 6-21 og 13-21.

Derfor var det op til Mia Blichfeldt for alvor at holde SSB inde i holdkampen i damesinglen mod Mette Poulsen. En kamp, som på forhånd lignede en hård test for den unge Solrød-spiller. Det startede da også skidt for Blichfeldt, der tabte et tæt første sæt, hvor føringerne skiftede utallige gange undervejs, med 19-21. Andet sæt startede med hjemmebanefavoritten i førersædet, men efterhånden som det to spillere nærmede sig opholdet, begyndte Blichfeldt spil at svinge den forkerte vej, og Mette Poulsen trak fra til en føring på 10-14. Det kom SSB’eren sig aldrig rigtig over, og måtte indkassere et nederlag på 14-21. Dermed 1-3 til gæsterne i holdkampen.

Samtidig jagtede Jacob Nilsson endnu et mirakel efter hans fantastiske sejr i den første holdkamp mod Vendsyssel. Denne gang var modstanden, i form af Kim Bruun dog for stabil, og kampen endte derfor med endnu en sejr til gæsterne - 15-21 og 19-21.

Derfor fik den sidste herredouble mellem Niclas Nøhr/Alexander S. Bond fra SSB og gæsternes Kim Astrup Sørensen og Anders Skaarup Rasmussen kun kosmetisk betydning. Igen var det dog gæsterne, som, trods god fight fra SSB-parret, tog sejren med 16-21 og 16-21.

Slutresultat 1-5 til Team Skælskør-Slagelse.

Dermed har SSB indledt sæsonen med to nederlag, så der bliver tale om endnu en nøglekamp, når man næste gang tager imod Gentofte i Solrød Idrætscenter tirsdag den 29. september, kl. 19.00.

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk