Sæsonens første ligasejr kom i hus

29-09-2015 22:16 |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Der var dømt nøglekamp, da SSB tirsdag aften tog imod Gentoften i badmintonligaen i et af de opgør, som på forhånd så ud til at kunne blive helt afgørende for hjemmeholdets muligheder for at hænge på den sjove del af tabellen denne sæson.


Og indledningen blev da også lovende. Lena Grebak gjorde comeback efter en skadespause i mixed doublen sammen med Niclas Nøhr. Og det gjorde hun med manér i en stensikker tosætssejr med cifrene 21-6 og 21-14 over gæsternes Nicolai Müller og Julie O. Jensen.


Samtidig var Rasmus Fladberg oppe mod Scott Evans i en kamp, som på forhånd så svær ud for hjemmebanehåbet. Det valgte Fladberg heldigvis at se stort på, og han spillede sig i overbevisende stil til en stærk tosætssejr på 21-19 og 21-15. 2-0 til hjemmeholdet.


Doublerne blev delt

Til gengæld var gæsterne skarpest i herredoublen, hvor SSB’s Theodor Johansen og Alexander S. Bond, trods god fight, aldrig for alvor fik fat i Mathias Christiansen og David Daugaard, der vandt med 14-21 og 17-21 og dermed reducerede til 2-1 i holdkampen.


I damedoublen lagde Amanda Madsen og Joan Christiansen ud med højt tempo og skarphed mod Gentoftes Maria Thorberg og Camilla Overgaard, som blev løbet over ende i første sæt med 21-16. I andet virkede det dog som om, pusten gik lidt af SSB’erne, som, trods en god slutspurt, tabte det med 19-21. Den kedelige tendens fortsatte i tredje sæt, hvor gæsterne, efter en god SSB-start, overtog styringen og kunne gå til ophold foran med 7-11. Den føring så længe ud til at holde, men rutine fornægter sig ikke. Igen satte solrødderne en slutspurt ind, og denne gang holdt den hele vejen. 21-19 og 3-1 i holdkampen.


Singler tippede til den forkerte side

På banen ved siden af var der på forhånd lagt op til en lige kamp i damesinglen mellem Mia Blichfeldt og gæsternes Sofie Holmboe Dahl. Det kom også til at holde stik i første sæt, hvor Gentofte-pigen dog hurtigt tog styringen og vandt med 19-21. Andet sæt begyndte også skidt for hjemmebanehåbet, men langsomt fik hun arbejdet sig ind i kampen og fik gang i det varierede spil, hun rummer, på vejen mod sætsejren på 21-16. Tredje sæt begyndte ligesom andet med Holmboe Dahl i teten, men denne gang lykkedes det ikke Blichfeldt at finde det nødvendige gear, og i stedet måtte hun indkassere et nederlag på 14-21, der gav Gentofte en reducering til 3-2 i holdkampen.


Derfor var det op til debutanten, Felix Burestedt, i 2. Herresingle mod Joshua Eipe, om man skulle ud i golden set. Og det blev endnu et drama. Efter et tæt første sæt, som Gentofte snuppede med 19-21, var Burestedt flyvende i andet, som endte hele 21-7.


Desværre virkede det som om, det var Eipe, der havde tanket mest energi til 3. sæt, og han bragte sig hastigt foran med fire point. En føring, han fastholdt og udbyggede mod slutningen af sættet. 14-21 og 3-3 i holdkampen.


Fladberg suveræn i golden set

Derfor måtte man i golden set for at finde en afgørelse. Her skulle Rasmus Fladberg atter i duel mod Scott Evans. Efter en lige start, var det hjemmebanefavoritten, der først fandt ind i en god rytme, og han bragte sig foran 11-7 ved sidebyttet.


Efter opholdet byggede Fladberg bare på og kunne i sidste ende juble over sejren på 21-13 og samtidig en kærkommen sejr i holdkampen, der giver håb frem mod de kommende kampe.


Næste udfordring bliver allerede på fredag, hvor der er budt op til lokalderby i Greve.




 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?