SSB indledte ligasæsonen med surt nederlag

05-09-2016 21:50 |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Der var revanchesult på menuen, da SSB i ligapremieren tog imod lokalrivalerne fra Greve i Solrød Idrætscenter. Sidste sæson blev netop Greve stopklods for Solrød, da de mødtes i DM-kvartfinalen.


Det startede da også både tæt og intenst foran et medlevende  hjemmepublikum, der kunne se SSB få en halvsløj start i damedoublen, hvor Sandra-Maria Jensen og Amanda Madsen måtte give fortabt i kampen mod gæsternes Rikke Søby Hansen og Isabella Nielsen, der vandt opgøret med 17-21 og 16-21.


Heldigvis sørgede Mia Blichfeldt få minutter senere at udligne på nabobanen. Her var hun, efter et overbevisende første sæt, ellers gevaldigt på hælene i andet mod Amalie M. Hansen, der misbrugte flere sætbolde, inde Mia kunne hive sejren hjem med 21-12 og 24-22.


Nedtur for herresingler

Herresinglerne blev en noget blandet fornøjelse for hjemmeholdet. I 1. HS lignede Rasmus Fladberg, som denne sæson ellers har valgt primært at satse på double, en sikker vinder i 1. sæt mod Kim Bruun, men efter fire missede sætbolde og sætsejr til Greve-manden på 22-24 gik Fladberg tilsyneladende, ja, flad og tabte også andet med 11-21.


På banen ved siden af var Felix Burestedt ude i et større drama mod Greves finne, Kalle Koljonen. Efter et sæt til hver, startede Felix Bedst i tredje men tabte pusten efter opholdet, hvorefter Koljonen kunne sikre sig sejren med 12-21, 21-14 og 14-21 og Greve en solid føring på 1-3 inden de sidste to kampe.


Nederlag trods fin doublefight

Dermed ville det kræve Solrød-sejr i både HD og i mix’en, hvis det skulle blive til golden set. Det skulle dog hurtigt vise sig at blive en for stor opgave. I mixed doublen var Alexander S. Bond og Lena Grebak oppe mod gæsternes Ditte Søby Hansen og rutinerede Mikkel Delbo Larsen. En kamp, hvor Greve-parret hele tiden var en anelse foran og i sidste ende da også løb med sejren på 17-21 og 16-21.


Herredoublen med Filip Myhren og Theodor Johansen var på en stor opgave mod Greve-duoen David Daugaard og Mathias Christiansen. Det var dog hjemmebanefavoritterne, som kom bedst fra start og overraskende tog første sæt med 21-18. Men så strammede gæsterne grebet, skruede tempoet i vejret og løb først med andet sæt med 12-21 og derefter tredje med 11-21.

Altså 1-5 til Greve i holdkampen, og dermed må SSB vente på at få stille revanchesulten.


Allerede på torsdag får SSB mulighed for at revanchere nederlaget, når turen går til Ikast, der også måtte indkassere et premierenederlag på 1-5 (mod Højbjerg). Så det ligner et tidligt nøgleopgør, der kan være med til at sætte kursen for ligasæsonen.


Næste hjemmekamp bliver fredag den 7. oktober, når Vendsyssel kommer på besøg.



Resultaterne fra holdkampen:


DS:

Mia Blichfeldt mod Amalie H. Hansen

21-12, 24-22



DD:

Sandra-Maria Jensen og Amanda Madsen mod Rikke Søby Hansen og Isabella Nielsen

17-21, 16-21


1. HS:

Rasmus Fladberg mod Kim Bruun

22-24, 11-21


2. HS:

Felix Burestedt mod Kalle Koljonen

12-21, 21-14, 14-21


MD:

Alexander S. Bond og Lena Grebak mod Mikkel Delbo Larsen og Ditte Søby Hansen

17-21, 16-21


HD:

Filip Myhren og Theodor Johansen mod David Daugaard og Mathias Christiansen

21-18, 12-21, 11-21







 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?