Solid ligasejr mod Gentofte

03-10-2017 21:45 |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

SSB var på hårdt arbejde i tirsdagens ligakamp i Solrød Idrætscenter mod Gentofte. Det lignede ellers på papiret en 2-0-føring efter første kamprunde, hvor Hans-Kristian Solberg Vittinghus var oppe mod gæsternes Joshua Eipe, der desværre havde valgt at tage storspillet med til Solrød i en kamp, hvor HK havde svært ved at finde spillet. Derfor var det også Eipe, der tog først sæt med 18-21. I andet sæt fortsatte han dominansen og fik opbygget en solid føring, som han holdt hele vejen hjem til sejr på 17-21.

Derfor var det op til SSB’s herredouble med Niclas Nøhr og Rasmus Fladberg at bringe SSB tilbage i holdkampen i opgøret mod Joel Eipe og Oliver Babic. Men også her skulle det vise sig at bliver lettere sagt end gjort. Efter et stærk første sæt, der til SSB med 21-12 gik der grus i maskineriet i andet sæt, der blev lidt af en neglebider. I sidste ende var det dog de to solrødder, der holdt hovedet koldt og sikrede sejren med 25-23. 1-1 i holdkampen.

I damedoublen gik Solrøds svenske duo med Johanna Magnusson og Emma Karlsson på banen til tonerne af Pippi Langstrømpe i deres kamp mod Julie O. Jensen og Ida Købke. Om det var den musikalske inspiration fra den anden side af Øresund, der gjorde forskellen, skal være usagt, men i hvert fald kom SSB-parret blæsende fra start og snuppede hurtigt første sæt med 21-8. Og selvom andet sæt blev tættere, var det med hjemmebanefavoritterne i førersædet hele vejen frem mod sejren på 21-17.

I anden herresingle var Jacob Nilsson oppe mod gæsternes Mads Christophersen, der tog teten fra start og, trods en god slutspurt fra Nilsson, tog sættet med 18-21. I anden sæt kom Nilsson bedre fra start og havde succes med at flytte modstanderen rundt på hele banen til sætsejr 21-16. Også her var det SSB’eren, der kom bedst fra start og førte halvvejs med 11-6. Efter opholdet fortsatte Nilsson med at styre kampen og sikrede sig med lækkert netspil en vigtig sejr på 21-13. 3-1 til Solrød i holdkampen.

Der var med andre ord stadig masser at spille om inden tredje kamprunde, hvor Mia Blichfeldt var oppe mod Gentoftes Sofie Holmboe Dahl. Og det blev med SSB’eren i spids fra start i et første sæt, der blev vundet overbevisende med 21-12. Starten af andet sæt var tættere, men i længden kunne Gentofte-spilleren ikke følge med i Blichfeldt-tempoet, der sikrede sejren på 21-15 og dermed også sejren i holdkampen.

Den afsluttende mix fik dermed kun kosmetisk betydning. Der var indløbet afbud fra Alexander Bond. Derfor var Jeppe Bay Madsen blevet tilkaldt med kort varsel og stillede op sammen med Maiken Fruergaard Sørensen i kampen mod Frederik Colberg og Line Christophersen. Den nye SSB-konstellation havde i begyndelsen af første sæt problemer med at komme uden om især Colberg og måtte, trods flot fight se sættet gå til gæsterne med 19-21. Fremgangen fortsatte i starten af andet sæt, hvor Solrød-parret bragte sig på 11-6. Efter opholdet lykkedes det at fastholde føringen frem til sætsejr på 21-17. Tilskuerne i Solrød Idrætscenter fik derfor et ekstra sæt at gå hjem på. Her var det, efter indledende Gentofte-føringer, SSB-spillerne, der kunne gå til ophold med en føring på 11-8. Men så overtog gæsterne igen og kunne i sidste ende snuppe de sidste point og mix’en med 20-22 i tredje sæt.

Slutfacit: 4-2 i holdkampen til Solrød.

Allerede på torsdag skal SSB i ilden igen, hvor der er dømt lokalbrag på udebane mod Greve. En kamp, hvor Solrøds stolthed skal forsøge at udbygge den nuværende stime på to sejre i træk. Så mød talstærkt op og lad Solrød-tsunamien rulle hen over lokalrivalerne!

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk