SSB holder fast i toppen

05-12-2017 21:56 |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Solrødderne levede op til favoritværdigheden, da man tirsdag tog imod Højbjerg i badmintonligaen.

SSB var inden kampen med i topstriden i ligaen, mens Højbjerg holder til længere ned i rækken. Og der var da heller ingen slinger i valsen, da Mia Blichfeldt hurtigt fik nedkæmpet gæsternes damesingle, Iben Bergstein med de sikre cifre 21-13 og 21-11.

Så var der mere kamp om det på banen ved siden af, hvor Rasmus Fladberg fik single-comeback i 2. HS mod Ramon Garrido fra Højbjerg. Efter et sikkert første sæt, som Fladberg tog med 21-14, kom der grus i maskineriet i andet, som han, trods føring undervejs, tabte med 16-21, inden han igen fik styr på spillet og relativt overbevisende kørte sejren i hus med 21-15 i tredje.

Disciplineret DD

Dermed var det tid til damedoublen, hvor Solrøds Emma Karlsson og Johanna Magnusson gjorde kort proces med gæsternes Marie Louise Steffensen og Gabriella Bøje, som blev slået med 21-12 og 21-10.

Det var derfor op til Hans-Kristian Solberg Vittinghus at sikre Solrød sejren i holdkampen i hans 1. HS mod Kasper Dinesen. Og igen blev det til en solid hjemmesejr, hvor HK kørte over sin modstander med 21-9 i første sæt, inden han gik en smule i stå i starten af andet - men dog ikke mere end at sejren blev kørt i hus med 21-16.

Højbjerg fik pyntet

I sidste runde var SSB's herredouble Theis Christiansen og Jeppe Bay Madsen på en svær opgave mod Højbjergs Oliver Leydon-Davis og Anders Skaarup Rasmussen. Og trods flot fight fra hjemmeduoen blev det til et hæderligt nederlag på to gange 18-21.

Sidste kamp var mixen. Her havde Solrøds Niclas Nøhr og Maiken Fruergaard Sørensen store vanskeligheder med for alvor at få spillet til at svinge mod Mathias Bay-Schmidt og Alexandra Bøje, som tog første sæt med 19-21, inden hjemmefavoritterne kom igen og nuppede andet med 21-16. I tredje sæt var det igen gæsterne der overtog taktstokken og hurtigt fik opbygget en solid føring på 6-14, som de, trods en flot SSB-slutspurt formåede at fastholde til slutsejr på 16-21.

Slutfacit 4-2 i holdkampen til Solrød, som med Aarhus AB's nederlag til Vendsyssel dermed rykkede op på andenpladsen i ligaen inden den sidste kamp i grundspillet, hvor man allerede på torsdag møder Odense på udebane.

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk