Ni vigtige dage for SSB

22-11-2018 09:53 |  Solrød Strand Badmintonklub |  Morten Hedegaard
Fire ligakampe på ni dage. Sådan lyder menuen for ligaholdet hos Solrød Strand Badminton. Fire kampe, der i den grad får afgørende betydning for placeringerne inden forårets slutspil. Ligatræner Jakob Poulsen ser frem mod nogle spændende opgør og har udpeget nøglekampen.

Der er nogle perioder, hvor det er særligt vigtigt for idrætsudøvere at toppe. Sådan en periode rammer ligaholdet for Solrød Strand Badminton senere på måneden. Fra d. 27. november står den på fire ligakampe på ni dage. Med andre ord: Der er mange ekstremt vigtige point på spil på få dage. Og modstanderne er ikke hvem som helst.

- Det er et vildt program for spillerne. Det afslutter en periode for flere af dem med meget turneringsaktivitet. Flere har spillet 5-6 turneringer på otte uger og rejst meget. Ikke kun vores hold; også vores modstandere. Så sulten bliver helt sikkert vigtigt. Der er rigtig meget vundet for de hold, der kan finde sulten. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogle spillere er mættede af kampe. Vi havde nogenlunde samme scenarie sidste sæson, og der var vores spillere rigtig gode til at sætte sig op, siger Jakob Poulsen. 

Tirsdag d. 27. november besøger SSB de forsvarende mestre fra Skovshoved. Det stjernespækkede mandskab er altid en hård modstander, så der er lagt op til verdensklasse-badminton i Skovshoved den aften. Fredag d. 30. november danner Solrød Idrætscenter rammen om et topopgør i ligaen, når topholdet fra Vendsyssel kommer på besøg. Det nordjyske mandskab har vundet alle tre ligakampe overbevisende og topper ligaen med maksimumpoint. Mandag d. 3. december går turen til Aarhus, hvor SSB gæster Højbjerg, inden de fire vilde dage afsluttes hjemme i Solrød Idrætscenter onsdag d. 5. december, hvor SSB tager imod Aarhus AB. 

Efter de fire kampe er spillet, hvor ligger SSB så placeret?

- Det kan godt være, vi ligger efter AB, men de har et sværere program i de sidste to kampe, hvor de ikke kan forvente at hente mange point. Vi har et lettere program, hvor vi bør hente fuldt hus. Så vi skal helst være inden for en margen til AB, hvor vi kan hente dem, fortæller Jakob Poulsen og fortsætter:

- Nøglekampen bliver den mod AB. Jeg tror, vi kommer til at kæmpe med dem om 4-5. pladsen. Og 4. pladsen er vigtig, for den giver hjemmebane i kvartfinalen. Top 4 er pejlemærket for os. 

I første om gang venter dog to kampe allerede i næste i næste uge. 

- Kan vi få point i kampene mod Skovshoved og Vendsyssel, så vil det være point, som de andre hold formentlig ikke kommer til at tage. Så det vil være vigtigt. Og muligheden er der bestemt, hvis vi præsterer på højeste niveau, slutter Jakob Poulsen.

Der er kampstart kl. 19.00 til begge hjemmekampe. Og som altid kan man tilmelde sig spisningen, der starter kl. 17.45. 

De fire vigtige kampe på ni dage:

·         27/11 – ude mod Skovshoved
·         30/11 – hjemme mod Vendsyssel
·         3/12 – ude mod Højbjerg
·         5/12 – hjemme mod Aarhus AB

Tilmelding til spisning

KAMP 1: SSB – VENDSYSSEL
Den næste ligakamp i egen hule er fredag d. 30.11 kl. 19 mod topholdet fra Vendsyssel. 
Tilmeldingen sker til kontakt@ssb.dk eller sms til 7172 1073. Skriv deltagernavne samt ”Vendsyssel”. 
Sidste tilmeldingsfrist er mandag d. 26.11. 

KAMP 2: SSB – AARHUS AB
Allerede onsdagen efter venter der endnu et spændende opgør på hjemmebane. Onsdag d. 5.12 kl. 19 Aarhus AB. 
Tilmeldingen sker til kontakt@ssb.dk eller sms til 7172 1073. Skriv deltagernavne samt ”Aarhus AB”. 
Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 2.12.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?