Stærk ligasejr over topholdet

30-11-2018 23:37 |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Det var gæsterne fra Vendsyssel, der måtte påtage sig favoritrollen, da de fredag aften gæstede et stemningsfyldt Solrød Idrætscenter i badmintonligaen. Men i sidste ende var det SSB, der kunne juble efter en imponerende sejr mod rækken af udenlandske spiller, som gæsterne mødte op med.

Tonen blev allerede sat i mixed doublen, hvor der ikke var den store modstand fra Vendsyssels Erik Angervall og Kirsty Alison Gilmour mod Niclas Nøhr og Johanna Magnusson, som derfor uden de store problemer kunne køre sejren i hus med 21-17 og 21-13.

Til gengæld var der anderledes kamp om boldene i 2.herresingle, hvor Solrøds Jacob Nilsson i første sæt havde overraskende godt styr på Raul Must. Sættet sluttede 21-11 til hjemmefavoritten, men i takt med at andet sæt skred frem, begyndte kræfterne så småt at slippe op hos svenskeren, og han måtte, ligesom i den seneste holdkamp mod Skovshoved, indkassere et nederlag i tre sæt – denne gang med de afluttende cifre 15-21 og 16-21. Og 1-1 i holdkampen.

Sikker damesingle

I damesingle var der på forhånd lagt op til noget af et badmintonbrag med SSB’s Mia Blichfeldt i international duel mod gæsternes Beiwen Zhang. Ligesom i mixen skulle det dog hurtigt vises sig, at det kneb med Vendsyssel-spillerens kampgejst, da først fjerboldene begyndte at flyve. Derfor kunne Blichfeldt snuppe en stensikker sejr på 21-13 og 21-4.

Så var der lidt mere kamp om pointene i damedoublen, hvor hjemmeholdets Emma Karlsson og Maiken Fruergaard Sørensen var oppe mod Yao Leiog Clara Nistad. Efter et overbevisende første sæt fra solrødderne, som de vandt med 21-14, var der ved at gå en smule gummiarm i den i slutningen af andet. Men da det hele skulle afgøres, var det hjemmebane-duoen, der var køligst, og de kunne derfor, til stor jubel fra tilskuerne, snuppe sejren med23-21.

Fantastisk doublefight

Dermed manglede Solrød blot en enkelt sejr for at vinde holdkampen. Den skulle komme i aftenens store højdepunkt, herredoublen.

Her var Lasse Mølhede og Jeppe Bay Madsen oppe mod en stærk Vendsyssel-duo i form af Robin Tabeling og Zvonimir Durkinjak. I første sæt så det ud til at være en uoverkommelig opgave for Solrød-parret, der blev kørt agterud med 10-21. Men så tog pokker ved dem. Først kørte de andet sæt flot i hus med 21-16, og til sidst kunne de også, trods en dårlig start på det afgørende sæt, sikre sig sejren med 21-19.

Sejren i holdkampen var i hus, og derfor havde det kun kosmetisk betydning, at Hans-Kristian Solberg Vittinghus ikke for alvor fik spillet til at køre mod gæsternes Victor Svendsen, der tog sejren i tre sæt med 17-21, 21-11 og 9-21.

Det ændrede dog ikke på den samlede Solrød-sejr i holdkampen og dermed rykker holdet op på siden af netop Vendsyssel i tabellen, inden man allerede på mandag (d. 3. december) skal i aktion igen på udebane mod Højbjerg. Og onsdag (d. 5. december) kommer den anden Aarhus-klub, AB, på besøg i Solrød Idrætscenter.




 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?