1. holdet tabte overraskende til Odense

05-11-2012 01:42 |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Efter en times fuldstændig udramatisk badminton, hvor de fire første kampe blev fordelt i eksprestogsfart, fik kampen mellem Værløse og Odense en dramatisk afslutning, der i sidste ende kostede hjemmeholdet sæsonens første nederlag i egen hule.

I 1. runde lagde Odense ud med en sikker gevinst i mixen. Gæsterne stillede her op med deres to bedste spillere, Sara Thygesen og OL-sølvvinderen Mathias Boe. Og selvom Rene Mattisson og Thilde Iversen i perioder spillede pænt med i duellerne, var det overmagten de var oppe imod. Herredoublen med Rasmus Mangor og Anders Kristiansen sørgede dog for balance i regnskabet, da de udraderede Tore Vilhelmsen og Søren Gravholt i herredoublen. Hermed var stillingen helt som ventet 1-1 efter første runde.

2. runde fortsatte lige så skematisk, denne gang med to stensikre Værløsesejre. Tine Baun levnede kun Lene Clausen 4 og 7 points i damesinglen. Kasper Ipsen var lige så overlegen det meste af 2. herresingle mod finske Anton Kaisti, som dog til sidst fik lov at kravle op på 16 i andet sæt. Men tvivl om sejren var der aldrig, og dermed var Værløse på 3-1 efter en times spil.

Ikke mange i hallen lugtede på det tidspunkt lunten, selvom de to sidste kampe så mere lige ud, men dog stadig med Værløse i favoritrollen. Men både spillere og tilskuere fik noget af et wakeup-call, da både Mikkel Mikkelsen i 1. singlen og Maria Helsbøl/Tinna Helgadottir i damedoublen tabte første sæt med 21-19. Herfra havde Odense momentum hele holdkampen ud; Mikkelsen kom aldrig ind i kampen mod Steffen Rasmussen som førte hele vejen i andet sæt, som han også vandt 21-16. Dermed var Odense på 2-3, og selvom Helsbøl og Tinna vandt andet sæt, var det alligevel Odense der havde teten fra staren af tredje. Det vandt gæsterne med 21-13, og så var der udlignet til 3-3.

I Golden Set faldt valget af kategori på damedouble, og her satte begge hold forstærkininger ind. Odense sendte Sara Thygesen i spil sammen med Camilla Martens, mens Værløse spillede det absolutte es med Tine Baun inde ved siden af Maria Helsbøl. Trods kampudviklingen og Odenses deraf følgende optimisme, lå kampen på papiret stadig til Værløse.

Men Tine og Helsbøl fik samme problemer, som vores double havde haft i den ordinære kamp. Trods et stærkt angreb kunne de simpelthen ikke spille sig igennem Odenseparrets defensiv. Det var lige til á 14, men man fornemmede en tiltagende frustration på Værløsesiden. Og med 6 points i træk, afgjorde gæsterne reelt kampen ved at bringe sig på 20-14, og de vandt også til sidst med 21-15.

”Fy for s… for en kamp! Alle forventer at vi vinder, og så sker det klassiske, at vi kun vinder de kampe, vi reelt ikke kan tabe, mens alt hvad der minder om åbne kampe går den anden vej. Jeg har hele tiden sagt, at vi er et hold der kan true alle, men tilsvarende heller ikke er sikre på at slå nogen. Men ærlig talt, så havde jeg efter Viktors Axelsens afbud ikke forestillet mig, at det skulle blive bevist i dag”, sagde Eliteformand Anders Nielsen, som dog også havde ros til modstanderne. ”Man kan vel sige, at vi fik vores egen medicin fra de første kampe. De har to kampe – 1. herresingle og damedouble – hvor de skal præstere for at skabe overraskelsen. Det gør de – og så sætter de trumf på med et glimrende Golden Set. Det er jo stærkt gået. Men jeg er stadig skuffet over, at vi taber sådan en kamp på hjemmebane".

Med sejren rykker Odense forbi Værløse på 3. pladsen. På torsdag venter en vanskelig udekamp mod AB Århus, som lige nu ligger næstsidst, men har holdet til meget mere end det.

Se resultater og stilling 
her.



Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?