Christian Sonne Iversen og Mathias Estrup

U15 og U17 holdene styrer mod 2. plads og DM

03-02-2013 23:11 |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Værløses to Elite/Mestrrækkehold i ungdom har i den forgangne weekend spillet topkampe. Og det blev en rigtig god weekend for begge hold, selvom de begge undervejs måtte acceptere klare nederlag til Sjællands urørlige nr. 1.


U17 E/M holdet havde før weekendens runde maksimumpoints. Men nu stod de over for de to øvrige tophold, Lillerød og Solrød Strand. 

Fokus var på den første kamp mod Lillerød, som kunne afgøre hvilke af de to hold, der med stor sandsynlighed vil ende på den vigtige andenplads i puljen, der kan sikre 100 % deltagelse i DM for hold.

Vi leverede en rigtig flot holdindsats, som gav os et enkelt point via et 4-5 nederlag. Rasmus Hjalgrim vandt 2. herresingle, og han og Mathias Estrup samt 2. doublen med Christian Sonne Iversen og David Mølgaard stod for to sejre herredoublerne. Den vigtige fjerde kamp stod Christian og Jade Wittenkamp for, da de med en heroisk kampindsats hentede en meget flot og overraskende 3-sæts sejr i 1. mix.

Netop denne fjerde sejr og det medfølgende ene point var meget vigtigt, da Lillerød har sat to points til i løbet af turneringen. Dermed er vi fortsat et point foran dem inden den sidste runde.

I den anden kamp mod puljens suveræne tophold Solrød Strand var der ikke så meget at gøre. 1-8 lød nederlagscifrene på. Mathias Estrup og Christian Sonne Iversen stod for den enlige sejr, da de vandt 1. herredouble 18/21 21/19 21/17.

Der var generelt tale om en stor holdindsats med flot kampgejst i begge kampe. Vi må erkende, at både Lillerød og Solrød med deres imponerende samling af nogle af Danmarks og Europas bedste pigespillere overmatchede os på dette felt. Men både pigerne og drengene gjorde deres bedste og gav hvad de havde i begge kampe.

I sidste holdrunde 10. marts møder vi Roskilde på hjemmebane. Vinder vi med 6-3 eller mere er vi sikre på andenpladsen, og dermed adgang til DM for hold.


I U15 var der ligeledes tale om en vigtig dobbeltholdkamp. Modstanderne var her Roskilde og Greve. Og også her var der stor fokus på den første kamp mod Roskilde, da Greve i denne aldersgruppe må betragtes som mere eller mindre uslåelige.

Værløseholdet havde trods status som ubesejret sat lidt points til undervejs, da flere kampe er sluttet 5-4. Derfor var en sejr mod det stærke Roskildehold nødvendig for at holde fast i 2. pladsen. Det så lidt vanskeligt ud, selvom Julie Dawal og Cecilie Finne-Ipsen endnu en gang så ud til at kunne give os sejr i alle deres tilsammen fire kampe.

Det gjorde de også denne gang, og det er en fantastisk ballast at have for et hold, at de blot skal slå til i en enkelt kamp eller to for at sikre sejren. Og det var netop hvad der skete; Jonas Hvidemose vandt først en uventet sejr i 1. herresingle, og derefter sammen vandt han og Sebastian Damsgaard også 1. herredouble. Det gav den samlede 6-3 sejr, der giver os et rigtig godt udgangspunkt inden sidste runde i Taastrup.

I den anden kamp mod Greve var der ikke meget at komme efter. Vi tabte 1-8. og ikke overraskende var det Juile Dawall og Cecilie Finne-Ipsen, der tog den enlige sejr i damedouble. Men det var værd at notere sig, at vi spillede hhv. tre sæt og to gange ombolde i 2. herresingle og 1. herredouble, og at vi med en anderledes anvendelse af vores to superpiger også vil kunne hente flere kampe på den konto.

Men alt i alt en fin weekend for de to Elite/Mesterrækkehold. Se U17 holdets pulje her, og U15 holdets pulje her.





Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?