Sølv til U17 ved Danish Junior Cup 2012

21-10-2012 17:42 |  Badminton København |  Kurt Wolf
                                                           
              
”Klæder skaber folk”, siger ordsproget – men det var næppe alene tøjet, der gjorde udslaget, da U17 sikrede sig sølv ved den stærke holdturnering Danish Junior Cup 2012. Et fint samarbejde med ReeAct ved Thomas Fynbo og Kristian Midtgård samt et mindre sponsorat fra konsulentfirmaet KHW Consult sikrede, at U17 holdet for første gang kunne stille i flotte ens træningsdragter og spilletøj. Det er dog helt sikkert, at det gav holdfølelsen et skud opad.

KBKr’s U17 hold bestående af Christian Wolf (HBC), Oliver Strikart Nielsen (KMB-2010), Alexander Bond (KMB-2010), Victor Simonsen (KMB-2010), Joel Eipe (GBK), Ditlev Jæger Holm (GBK), Karoline Keller Rolsted (KMB-2010), Christina Bilgrav (KMB-2010), Camilla Bilgrav (KMB-2010), Sofie Holmboe Dahl (GBK), Claudia Paredes (SIF), Caroline Mølgård (KMB-2010) var ikke levnet mange chancer før holdturneringen i DJC-2012.
Holdet havde med en placering i pulje 1 med 4 hold mulighed for at kvalificere sig direkte til finale, hvilket dog ville kræve at holdet vandt sin pulje, hvor modstanderne var Fyn, Frankrig og Belgien.

Umiddelbart forekom Fyn at være en svær modstander og samtidig åbningskamp i gruppen. Holdet var forsøgt stillet så optimalt det var muligt i en turnering, hvor man kun råder over ganske få faste konstellationer. Til vores store overraskelse havde Fyn valgt en opstilling som, efter vores vurdering, ikke udgjorde den optimale udnyttelse af deres ressourcer. Uden større dramatik vandt KBKr med 9-0. I den anden puljekamp vandt Frankrig 5-4. En kamp som ikke efterlod noget entydigt billede af de holds styrker. Derfor blev der kun foretaget en enkelt ændring til kampen mod puljens formodet svageste hold Belgien, hvor Victor Simonsen fik plads i første HD. Kampen blev vundet 7-2 og Frankrig slog samtidig Fyn 5-4 og efterlod et endnu mindre klart billede af Frankrigs styrke.

Til den afgørende puljekamp blev holdet ændret til udgangsoptillingen, da kampen gjaldt en plads i finalen. Holdet viste igen klasse og vandt igen med 7-2. Finalepladsen var sikret på fornem vis.

Det var en fornøjelse med massiv forældreopbakning og coaching assistance fra Louise Seiersen og Per Bergstein. Stort indtryk gjorde det bestemt også, at de to spillere som ikke indgik i startopstillingen fulgte og støttede holdet helhjertet. Caroline Mølgård nåede ikke at komme i spil – mest af alt fordi det var vanskeligt at finde de 5 sikre kampe på forhånd i nogen af kampene. Efter kampen mod Frankrig spurgte Victor konstaterende om han ikke ville være fravalgt til finalen og slog samtidig fast at han naturligvis uagtet ville være klar til at bakke op. En super attitude fra en seriøs spiller som hellere end noget andet ville have spillet.

Finalen mod Sjælland blev en tæt affære, hvor marginalerne ikke var med KBKr. Et par matchbolde i første DS, som ikke blev vundet og et par tvivlsomme bolde i anden DS var udslagsgivende. Før de 2 HD’er førte Sjælland 5-2 og kampen var afgjort. Om udfaldet af de to HD’er havde været et andet, hvis stillingen havde været 4-3 er svært at vide, men mit kendskab til de deltagende spillere siger, at de ikke taber uden kamp. Så slutresultatet 5-4 til Sjælland giver nok et reelt billede af en kamp, der kan koges ned til, at 5-6 bolde falder i deres favør og ellers kunne have givet et helt andet resultat. KBKr’s U17’ere kan bestemt være stolte og gjorde i den grad udmeldingen fra Sjællandstrænerne om en sikker 9-0 sejr til skamme.

U17 ansvarlig - Kurt Wolf      

 




   





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?