Elitesport Aalborg - Team Danmark - Informationsmøde vedr. ungdomsuddannelser

14-11-2016 14:26 |  Badminton Nordjylland |  Tinne Karlsson Nielsen

Elitesport Aalborg har fornøjelsen, i samarbejde med Team Danmark, at informere om, at Team Danmark også i år afvikler ét af deres 5 informationsmøder om ungdomsuddannelse og elitesport i Aalborg. Du/I modtager denne information med baggrund i, at der er eller kan være udøvere, for hvem det er relevant at vælge en ungdomsuddannelse, hvor der er særskilte muligheder for at kombinere uddannelse og talentudvikling.

 

Informationsmødet i Aalborg afvikles:

 

Mandag den 28. november - kl. 18.30

Gigantium - Konferencesalen

Willy Brandts Vej 31

9220 Aalborg Øst

 

På mødet giver Team Danmarks konsulent for karriere og uddannelse Magnus Wonsyld en grundig introduktion til, hvordan det er muligt at kombinere ungdomsuddannelse og elitesport. Magnus vil bl.a. komme ind på:

 

·        Sportslig godkendelse og mulighederne, der følger med

·        Erhvervsuddannelse og gymnasiale uddannelser

·        Supplerende undervisning – hvem, hvornår, hvor meget

·        Gode råd – planlægning, samarbejdet, sport-life balance

·        Forventninger til dig – vær proaktiv, tag ansvar

 

Det er det enkelte specialforbund, der har en aftale med Team Danmark, der sætter kriterierne for en sportslig godkendelse i forhold til eventuelt et forlænget 4-årigt forløb, hvor deltagelse i specialforbundets talentsamlinger, ungdomslandshold mv. ofte vil være pejlemærker for muligheden for en godkendelse.

 

Uanset om man er potentiel til en Team Danmark-godkendelse, vil vi opfordre interesserede udøvere til deltagelse.

 

Der vil være repræsentanter fra ungdomsuddannelserne:

 

Aalborghus Gymnasium                          Team Danmark Uddannelsespartner

Handelsskolen – Turøgade                      Team Danmark Uddannelsespartner

Tech College og                                        Team Danmark Uddannelsespartner

Aalborg Tekniske Gymnasium

 

til stede.

 

Det er afgørende for Elitesport Aalborgs side at pointere, at vi entydigt samarbejder med de 4 ovenstående ungdomsuddannelsesinstitutioner, der særskilt har forpligtet sig på at understøtte udøverne i bestræbelsen på at kombinere uddannelse og eliteidræt med mulighed for morgentræning, fleksibilitet og ressourcer til at hjælpe eleverne i hverdagen.

 

Elitesport Aalborg har fra studieåret 2015-2016 etableret en fysisk morgentræning for udøvere på ungdomsuddannelserne med fast mulighed for deltagelse fast morgentræning i skemaet tirsdag og torsdag. Dette nu velforankrede tilbud med tre tilknyttede fysiske trænere vil også blive præsenteret i forlængelse af Team Danmarks oplæg og ikke mindst rammerne for en eventuel deltagelse.

 

Der er sendt en særskilt mail ud til alle nuværende elever i Idrætsklasserne på 9. årgang på Sønderbroskolen og deres forældre med information og opfordring til at deltage i informationsmødet den 28. november.

 

Det er mit håb, at I også internt vil være og gøre opmærksom på informationsmødet – ikke mindst i forhold til udøvere, der ikke på nuværende tidspunkt er i Idrætsklasserne på Sønderbroskolen.

 

Denne invitation er sendt til formænd og relevante trænere i de forskellige idrætsgrene og dermed kan der være flere personer i jeres klub, der modtager denne mail.

 

Du/I er også meget velkomne til at deltage i informationsmødet og i positiv fald, vil jeg anmode om at få respons med deadline onsdag den 23. november 2016 til undertegnede på mail torben-soerensen@aalborg.dk

 

Med venlig hilsen

Torben Sørensen
Elitekoordinator
Elitesport Aalborg






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?