Skab en problemfri træning med den rette fod behandling

01-10-2018 13:50 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Hvis du har dyrket sport, har du måske oplevet at det har slidt på din krop, og måske især dine fødder. Vores fødder er det, som bærer vores krop, og selve vores fysiske fundament, og derfor er det vigtigt at have styr på dén del af kroppen.

Der kan være mange grunde til, at sportsudøvere – og almindelige mennesker - har brug for hjælp. Måske er du platfodet, måske har du en lang sports historik, eller måske er du skadet på anden vis. Hos Senzone kan du få den hjælp du behøver, så du ikke skal gå på kompromis med dit fysiske selv og dit generelle velvære. Læs videre og lær hvordan, du skal tage vare om dig selv og dine fødder, så at du kan præstere dit optimale.

Indlægningssåler til dig og dine behov
Mange gener kan blive kureret eller afhjulpet med den rette indlægningssål. Dette kan både afhjælpe gener i forfoden, i under foden, i akillessenen og på hælen med mere. Hos Senzone kan du booke en gratis fodanalyse, så du kan finde den indlægningssål som passe til lige præcis dig. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med dine smerter, der findes nemlig hjælp derude, som kan støtte dig og dine lidelser.

Mange kropslige lidelser kommer af, at du har en usund gang, eller at du træder forkert på din fod. Hvis du derfor føler dig ’skæv’ i kroppen, kan det betale dig at bestille en gratis fodanalyse hos Senzone.

De forskellige former for terapi hos Senzone
Hos Senzone kan du bl.a. finde behandling i form af fysioterapi. Senzone har to faste fysioterapeuter, som kan guide dig og hjælpe dig og dine fødder ud af problemerne og smerterne. Dette gælder både behandlinger og træning.

En anden form for behandling, som Senzone også tilbyder, er K-laser. K-laser medvirker til bedre sårhealing, smertelindring og forbedrer blodcirkulationen. Det er også dokumenteret, at K-laser medvirker til, at kroppen danner nyt arvæv, og generelt forbedrer en fysisk skavank.

Senzone tilbyder også chokbølgebehandling, som har en dokumenteret effekt på at behandle rækker af skader i kroppens sener og muskler. Med de forskellige rækker af behandlingsmetoder hos Senzone, kan du leve dit liv smerteløst, på trods af dine skavanker.

Hvorfor er det vigtigt at tage sig af sin fysik?
Der er mange som vælger at gå på kompromis med deres problemer og accepterer deres skavanker. Her er det vigtigt at huske, at der findes en vej tilbage til det aktive liv. Der findes mange måder, hvorpå du kan opnå en behandling, som ikke kun gør dig smertefri, men som også giver dig gaven til, at opnå et aktivt, og et sundt liv. Hos senzone kan du opnå disse ting, gennem deres produkter, deres gratis vejledning og deres forskellige behandlingsmetoder.
Der er mange forskellige mennesker, som bliver behandlet hos senzone. Dette spænder fra professionelle sportsudøvere, til pensionister, hvis kroppe er trætte af et langt liv med fysisk arbejde. Uanset hvad, skal du ikke gå på kompromis med dit liv.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?