Badminton kan være en dyr hobby at have

05-06-2019 10:10 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Uanset om du selv dyrker badminton eller om du dyrker en helt anden sport, så har du oplevet at det kan være en dyr fornøjelse at dyrke motion. Udgifterne er mange og kommer fra forskellige steder. Du har måske to børn som spiller badminton, og du selv spiller hver lørdag aften sammen med naboerne, og i skal hver især have ketsjer, fjerbolde, sko, sokker og kontingent til den lokale klub. Det kan nogle gange være lige rigeligt økonomisk, men du kan heldigvis find billige lån på nettet, som kan hjælpe dig økonomisk igennem den dyre sport. 

Badminton er dyrere end mange andre sportsgrene
Det er faktisk ikke underligt, at økonomien kan stramme lidt når du dyrker en sport som badminton. I en undersøgelse udgivet i 2014 viser det sig at badminton er økonomisk mere krævende end mange andre sportsgrene. Blandt voksne mennesker, så er badminton klart dyrere end blandt andet yoga, styrketræning og zumba. Det er selvfølgelig værd at bemærke at disse sportsgrene næppe kræver meget udstyr, men samtidig viser undersøgelsen at badminton kun er 300 kroner billigere end at spille fodbold. Fodbold kostede i 2014 i gennemsnit 8142 kroner om året, hvor badminton kostede 7826 kroner. 

Dertil er det værd at nævne, at golf klart er den dyreste sport at dyrke. Dette skyldes at medlemsskaberne, udstyret og golfrejserne i golf er noget større end hos stort set alle andre sportsgrene, og derfor koster det omkring 15000 kroner om året. 

Sparetips til motionisten 
Det er muligt at gøre både badminton og andre sportsgrene billigere end først tilregnet. Der er altid omkostninger som er svære at komme udenom eller prutte ned i pris - sådan som kontingent og gebyrer. Dog er der mange punkter, som du kan slippe billigere fra ved bare at undersøge markedet lidt mere. 

Undgå at købe nyt. Det er ofte en af de store udgifter specielt, hvis man har børn som dyrker sport. De vokser ud af tøj, sko, ketsjere og andet, og du skal derfor ud af investere i nyt hvert evig eneste år. Gør derfor brug af genbrug og online tilbud. En af de mest effektive måder at spare penge på udstyr er at bruge sider som DBA, De Gule Sider eller en af de mere populære måder på det seneste - Facebook Marketplace. På disse sider kan du nemt og hurtigt finde billige alternativer og brugt udstyr til færre penge end hvis du gik ned og købte det i den lokale sportsforretning. 

Gør brug af sportsbilletten næste gang du skal ud og rejse
En af de mange fordele ved at være i en sportsforening, er at flyselskaberne tilbyder en sportsbillet, som gør at du kan tage en ekstra sportsrelateret taske med når du flyver. Dette er både et tips til private rejser, men også når dine børn skal på tur med sportsklubben - det kan være svært at få både underbukser og badmintonketsjer ned i en lille sportstaske. Så husk det næste gang, du er ude og flyve. Flyselskaberne har det med at gemme den mulighed lidt ned i bestillingsprocessen, så hold øje med det næste gang, du bestiller.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?