Gode råd til køb af badmintonketsjer

21-07-2019 09:10 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
De fleste der bare tilnærmelsesvist kan finde ud af at spille badminton synes, det er en rigtig sjov sport. Sporten bliver dog endnu sjovere, jo bedre du bliver, og en god ketsjer, der passer til din spillestil, er med til at gøre dig en endnu bedre spiller. Alt afhængig af hvilken slags badmintonspiller du er, og hvor øvede du er, findes der en badmintonketsjer lige til dig. Artiklen herunder giver et par gode råd til, hvad du skal have for øje, når du skal købe din nye badmintonketsjer. 

Hvordan vælger du den rigtige ketsjer?
Ligesom det kan være svært at vælge uddannelse eksempelvis mellem en massør uddannelse eller fysioterapi, kan det også være svært at vurdere, hvilken ketsjer der passer bedst til dig. Der er nemlig mange faktorer, du skal overveje. Hvis du for eksempel er helt ny i sporten, bør du vælge én slags ketsjer, og er du øvede, bør du vælge en anden slags. Ligeledes har din spillestil en betydning for, hvilken slags ketsjer der passer bedst til dig. Spiller du meget på at have stor power i dit spil, skal du vælge en ketsjer, der understøtter den egenskab, hvorimod du skal have en anden ketsjer, hvis du vægter en god ketsjerføring højere.   

Nybegynder eller erfaren spiller
Som sagt har det stor betydning for dit spil på banen, hvilken slags ketsjer du spiller med. Er du helt ny i sporten, giver det selvfølgelig sig selv, at du skal ud og have en ketsjer – ellers bliver det svært at lære sporten. Et godt råd vil være at vælge en lidt tungere ketsjer, da ketsjerens bevægelser derfor bliver en anelse langsommere end en let ketsjer, og den bliver derfor lidt lettere at styre. Desuden giver den ekstra tyngde i ketsjeren dig mere power i slagene. Har du spillet badminton i mange år, er du måske kommet dertil, hvor du godt vil udfordre dig selv lidt, hvis du vurderer, at du er blevet en habil badmintonspiller. Hvis du vurderer det, kan en lettere ketsjer muligvis gøre dig endnu bedre på banen, da den kan forbedre din reaktionsevne, da ketsjerføringen bliver hurtigere og lettere. Det hele afhænger naturligvis også af hvilken spillestil, du foretrækker at spille med. 

Hvilken slags spiller er du?
Som sagt er det ikke kun din erfaring inden for sporten, der skal afgøre, hvilken ketsjer du skal spille med. Ligesom de fleste andre sportsgrene, er der forskellige spillestile, der hver især med fordel kan understøttes med forskellige ketsjere. Har du hurtige reaktioner og foretrækker småt og teknisk spil, bør du vælge en hovedlet ketsjer, hvor størstedelen af vægten ligger i grebet frem for i hovedet – det giver som sagt bedre kontrol over ketsjeren. Hvis du spiller double, kan det ofte være en fordel, at spille med sådan en ketsjer, da det i høj grad handler om reaktionsevne. Er du mere til hårde slag og powerfuldt spil, vil en hovedtung ketsjer være bedre for dig, da du således kan slå endnu hårdere. 






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?