Vil du se badminton på ferien? Så gør brug af VPN

11-03-2021 11:58 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Befinder du dig snart i sydens sol, omringet af svajende palmer og turkisblåt vand? Det kan også være, du har arrangeret en weekendtur til Paris. Uanset hvad, så er der selvfølgelig en række ting, du skal have styr på inden afgang. 

Er du for eksempel badmintonentusiast, og vil du gerne følge med i badmintonkampene under din ferie? TV2 Play viser en masse badminton, men er desværre geoblokeret i rigtig mange lande uden for Danmark. Heldigvis kan du ved hjælp af en VPN-tjeneste fortsat se badminton i udlandet. Men hvad er det lige, VPN er?

Hvad er VPN?
VPN står for Virtuel Privat Netværk. Normalvis når du surfer rundt på internettet, så er din IP-adresse tilgængelig for enhver, herunder også IT-kriminelle og hackere. En VPN-tjeneste fungerer således, at al din internettrafik sendes igennem en ekstern server, inden den rammer internettet. Det vil sige, at det ikke længere er din private IP-adresse, der er tilgængelig, men derimod IP-adressen på den eksterne server, du benytter. Dermed lukkes den frie passage mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer en potentiel hacker i at få fat i dine oplysninger.

Der er altså mange fordele ved at benytte en VPN-tjeneste:

•Tjenesten beskytter dine personlige oplysninger ved at kryptere din internettrafik og koble den op på en ekstern server.
•Du kan surfe privat på internettet uden at gå på kompromis med din sikkerhed eller dit privatliv.

VPN lader dig streame badminton hvor som helst og når som helst
Vil du gerne kunne se badminton, når du er på ferie, så er det formegentlig nødvendigt at gøre brug af en VPN-tjeneste. Der findes masser af online sportstjenester på nettet, hvor du kan følge med i badminton. Du kan dog komme ud for, at den tjeneste du vil benytte, ikke er tilgængelig i det land, du drager til. Det skyldes, at de forskellige tjenester har købt rettighederne til at sende bestemte udsendelser i specifikke lande. Det gælder for eksempel TV2 Play, der kan være geoblokeret i lande udenfor Danmark.

En VPN-tjeneste lader dig streame al den badminton, du vil, ved at skabe en krypteret forbindelse til en ekstern server i et land, hvor din ønskede streamingtjeneste er tilgængelig. På den måde kan du omgå eventuelle geoblokeringer og stadig følge med i din favoritsport.

En af ulemperne ved at streame badminton med en VPN-tjeneste er, at hastigheden på internettet sænkes. Det skyldes, at din webtrafik først skal føres igennem den eksterne server. Der findes dog et stort udvalg af VPN-udbydere, og nogle egner sig bedre til streaming end andre. Se bedste vpn for TV2 Play her, hvis du ønsker at danne dig et overblik over hvilke VPN-udbydere, der skaber en optimal streamingoplevelse, når du er på farten.

Pas på, når du benytter offentlige Wi-Fi netværker til streaming
Når du er på farten og gør brug af offentlige Wi-Fi netværker på eksempelvis dit hotel, på en cafe eller lignende, kan du risikere, at din internettrafik bliver overvåget. Det er en ubehagelig tanke, man gerne vil undgå. Det kan du heldigvis også med en VPN-tjeneste. For foruden at lade dig streame masser af badminton, når du er på ferie, så beskytter din VPN-tjeneste også dine personlige informationer, når du surfer på offentligt tilgængelige netværker.

Vil du slippe frygten for, at en hacker opsnapper dine personlige oplysninger, så kan du med fordel gøre brug af VPN for at opnå en større datasikkerhed.

Gratis eller betalt VPN-tjeneste?
Har du forberedt dig på at se masser af badminton på din ferie, så skal du først og fremmest finde ud af, hvilken VPN-tjeneste, du vil benytte. Du skal først og fremmest finde ud af, hvorvidt du vil benytte en gratis eller betalt tjeneste.

Der er mange, der vælger en gratis VPN-tjeneste, netop fordi den er gratis. Det kan imidlertid betale sig at købe adgang til en betalt VPN-tjeneste, når du streamer badminton fra udlandet.

Her er nogle af ulemperne ved gratis VPN-tjenester:

•Internethastigheden er markant lavere.
•Der kan forekomme ustabile servere. Det vil sige, du kan opleve mange afbrydelser, når du ser badminton fra hotelværelset.
•Du kan opleve begrænsninger på datamængden, hvilket kan resultere i, at du ikke kan se alt den badminton, du vil.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?