Trænere:

Læs Information til holdledere her.

A R K I V :

Rasmus Overgaard Olsen SIF's nye U17 Elite spiller

Ved U17M turneringen i Greve den 27. - 28.december 2015 opnåede SIF’s ungdomsspiller
Rasmus Overgaard Olsen følgende placeringer:
- Vandt Mixdouble med Line Broen Magersholt fra Lillerød.
- Vandt Herredouble med Magnus Tang Maymann fra Lyngby.
- En 2. plads i Herresingle. Rasmus har derved opnået at få U17 Elite status.
Super godt gået og stort tillykke.

I herredouble vandt
Oscar Mollyhus, SIF, 2. pladsen sammen med Frederik Bitz, Spjald.

Rasmus Overgaard Olsen nr. 1, 2 og 3

SIF’s ungdomsspiller Rasmus Overgaard Olsen havde en travl weekend (26-27 sep 2015) idet han i U17M turneringen i KBK vandt HS efter nogle drabelige kampe, samt blev nr. 2 i MD med Rebecca Eriksson fra GBK, og nr. 3 i HD med Daniel Bellisario fra Badminton Roskilde.
Stort tillykke.

Andreas Overgaard Olsen har nu U17 Elite status.

Andreas Overgaard Olsen øverst på skamlen.

Ved DMU (Danmarks Mesterskaber for Ungdomsspillere) den 10.-12. april 2015 vandt SIF’s ungdomsspiller Andreas Overgaard Olsen tre medaljer i U17M:
I mixdouble vandt Andreas med Sarah Thygesen fra ABC Aalborg.
Ligeledes opnåede Andreas en 2. plads i herresingle, samt en 3. plads i herredouble med Dennis fra Grindsted.
Dermed har Andreas samlet points nok til at få U17 Elite status.
Godt gået og stort tillykke!

Emilie Kierkegaard har spillet sig i U17 Mesterrække

Emilie Kierkegaard spillede sig i weekendens turnering i Frem-Hellebæk op i mesterrækken i U17 med en flot førsteplads i single og en andenplads i mix og damedouble.

Stort tillykke til Emilie.

Danmarksmester og sølvvindere i DM 2011

David Daugaard blev Danmarksmester 2011 i U17 i herredouble i Skagen. Med sin faste makker Mathias Christiansen fra Allinge-Sandvig vandt parret i en flot finale over det 2. seedede par i to sæt med cifrene 21-16 og 21-11.

David vandt også flot en sølvmedalje i mixdouble med sin makker Julie Rechnagel fra Vendsyssel BK. I semifinalen mødte parret det top seedede par som de slog i 2 sæt.

Natalia Rohde vandt en flot sølvmedalje i damedouble med sin makker Isabella Nielsen fra Greve. Natalia er kun 1. års U17 så det er en meget stor sejr. Natalia vandt i turneringen en flot singlekamp over Rikke Søby. Derudover spiller Natalia en fantastisk mixdouble kamp med sin makker Peter Corell, hvor de tabte i 3 sæt til parret som senere blev Danmarksmester i mix.