Overvejer du at blive medlem af Solrød Strand Badmintonklub?

Klubben giver unge som gamle mulighed for at spille badminton, og der er både plads til øvede og nybegyndere. Der er en meget stærk veteran og seniorafdeling, og samtidig er der masser af nye unge lovende talenter på vej fra ungdomsafdelingen. Udover badmintonspillet ligger klubben også meget vægt på det sociale. Der er tit festlige arrangementer og ture i de enkelte afdelinger og hvert år holdes der en kæmpe klubfest som afslutning på sæsonen med ca. 200 deltagere.

Nedenunder kan du læse lidt om hvornår der er mulighed for at træne eller få en banetid:

Ungdom
Klubbens ungdomsafdeling hører til blandt de bedste i Danmark, og er pt. den klub i Danmark med flest rangerede eliterækkespillere. Der er rigtig mange klassificerede spillere, og udover mange andre gode resultater af ungdomsholdene har U17-holdet bl.a. sikret sig Danmarksmesterskabet for hold i den forgangne sæson. Klubben gør også meget ud af at integrere de bedste ungdomsspillere på seniortræningerne, så de kan få en flydende overgang til seniorbadminton. Udover at tilbyde god træning til de bedste, er der også muligheder for dig som bare ønsker at spille for sjov. Der er træninger for alle aldersgrupper helt ned til de helt små som kombinerer badminton med lege og andre øvelser. Træningskulturen skiller sig ud fra rigtig mange andre klubber, hvor både det sociale og samtidig det at udvikle landets bedste spillere, kan lade sig gøre.
Har du nogen spørgsmål, kan du kontakte ungdomsafdelingen ved Tanya Kirschner på email ungdom@ssb.dk


Senior
Klubben har 6 seniorhold hvor hvert hold spiller i bedst mulige række. 1. holdet spiller i badmintonligaen, 2. holdet spiller i 1. division, 3. holdet spiller i 2. division, 4. holdet i 3. division, 5. holdet i Danmarksserien og klubbens 6. hold spiller i serie 1. Klubben råder over en rigtig god bredde, så fremmødet på seniortræningerne er i top.
Klubben har formået at holde på mange af sine spillere, selvom de er flyttet ind til byen. Dette skyldes nok i høj grad den gode træningsmulighed, og ikke mindst det sociale liv udenfor banen. Hvert år er der en række sociale arrangementer i seniorafdelingen.
Hvis du ønsker at høre nærmere om træningstider, kan du kontakte seniorafdelingen ved Malte Thyregod på email senior@ssb.dk


Motionist

Der er muligheder for at få banetider i flere af Solrøds badmintonhaller, og hvis du ønsker at spille holdkampe er der også mulighed for det. Hvert år arrangerer klubben sociale turneringer, hvor man får rig mulighed for at spille med og møde nye mennesker.

Hvis du ønsker at høre nærmere om spillemuligheder kan du kontakte motionistafdelingen ved Ib Andersen på email banetider@ssb.dk.

Veteran
Klubbens veteranafdeling hører også til blandt de bedste i Danmark. Der er flere Danmarks- og Sjællandsmestre blandt de bedste spillere.
SSB er repræsenteret med to veteranhold i den bedste række i +40, hvilket kun Humlebæk kan matche på Sjælland. 1. holdet er forsvarende Sjællandsmestre. Derudover et hold i den bedste række i +50, samt yderligere to +40 hold og et +50 hold.
Udover dette er der også jævnligt sociale arrangementer og turneringer, da det sociale også er en meget vigtig brik ved siden af badmintonspillet – bla. en klubtur til Scotlands internationale veteranturnering hvert år i januar.
Der er fællestræning hver mandag for de bedste veteraner og torsdag for alle opdelt i en A og B træning.
Hvis du ønsker at høre nærmere om spillemuligheder, kan du kontakte veteranafdelingen ved Ole K. Andersen på email veteran@ssb.dk.

SPONSORER


 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies