HØRSHOLM BADMINTON NU SAMARBEJDSKLUB MED SKOVSHOVED IF

23-10-2019 21:24 |  Hørsholm Badminton Klub |  Webmaster

HØRSHOLM BADMINTON NU SAMARBEJDSKLUB MEDSKOVSHOVED IF

Det danske badmintonforbund har i år lanceretet nyt holdturneringsreglement, hvori der følger en række nye tiltag. Et aftiltagene er en netværksmodel, hvor de bedste badmintonklubber i Liga- og 1.divisionsklubberne i den kommende tid skal etablere samarbejder med en rækkeandre klubber. Selve indholdet af samarbejdet i netværkene vil blive udarbejdeti samarbejde mellem klubberne i de forskellige netværk de kommende år. Et led idenne proces, er den såkaldte udflytterrunde i ligaen, som alleredeimplementeres i denne sæson. Det går i alt sin enkelthed ud på, at deliga-klubber, der har en ekstra hjemmekamp i ligaens runde 6, skal spille dereshjemmekamp i en samarbejdsklub. Målet er, at der vil blive spillet topbadmintonflere steder i landet.

Skovshoved er en af de ligaklubber, som idenne sæson skal løfte denne opgave og her fortæller formanden i Skovshoved,Henrik Parkhøi, lidt om denne proces. ”At skulle spille en hjemmekamp et andetsted end, hvor vi er plejer, sætter naturligvis en masse tanker i gang. Hvorskal det være? Kommer det til at koste os penge? Er der overhovedet ensamarbejdsklub, der gider være med på idéen? Hvad med vores egne klubmedlemmerog tilskuere?” Da spørgsmålene havde bundfaldet sig, fortæller Henrik Parkhøi,at det i Skovshoved hurtigt blev klart, at det ville være vigtigt at finde enklub, der synes, at det er en fed idé, og som virkelig vil bruge energi på atskabe en både en god oplevelse, og at det samtidig skulle givesamarbejdsklubben motivation i det daglige arbejde.

Skovshoved vurderede, at Hørsholm BadmintonKlub kunne være en god kandidat. i Hørsholm er allerede skabt en række nyeinitiativer de seneste år, og samtidig spillede en af Skovshoveds unge talenter,Nele Knudsen, i Hørsholm i sine tidlige år som badmintonspiller – og i dag harNele i øvrigt fritidsjob som ungdomstræner i Hørsholm.

I Hørsholm Badminton klub tog formanden, ShankarRalhan, hurtigt idéen til sig, og han siger: ”Vi glæder os utrolig meget overdenne mulighed. For en klub som os, der gerne vil fremad, er det motiverende,at en større klub med flere resourcer og meget højt sportsligt niveau, kan væremed til på den korte bane, at give klubben en stor oplevelse med topbadminton ihallen, og på den længere bane være med til at hæve vores niveau i form af etsamarbejde på forskellige områder. Omvendt giver det jo også mening, at NeleKnudsen nu spiller i Skovshoved, hvor hun har fået nogle muligheder, som nok havdeværet svære at få hos os.”

Det første møde med henblik på at afvikleligakampen den 24. januar 2020 mellem Skovshoved og TSS i Hørsholm har væretafholdt. Og de kommende måneder vil der blive arbejdet med en række tiltag, derforhåbentlig vil gøre det til en god oplevelse for alle.

Sæt derfor et stort kryds i kalenderen 24/01, da vi da for besøg af en række afde største verdensstjerner i Hørsholm Badminton Klub.


Fra venstre: Shankar Ralhan (Formand, HørsholmBadminton Klub), Henrik Parkhøi (Formand, Skovshoved IF), Jack Søgaard(Udvalgsmedlem og primus motor på arrangementet 24/01)







 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?