Blandet start hos seniorholdene

08-09-2014 19:15 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  JesperBK
Første holdrunde for seniorer startede i lørdags. Det blev en blandet fornøjelse for Ledøje-Smørums to seniorhold.

Fra start vidste vi at 2.holdet ville få en utrolig svær holdkamp, da modstanderne var Ølstykke, som 1.holdet sidste år var i pulje med. Desværre stillede Ølstykke meget stærkt op og var faktisk stærkere end sidste år. 2.holdet bestod af mange ungdomspillere, som netop i år for første gang måtte spille senior badminton, så det var endnu en parameter der ikke gik til vores fordel.

Alle kæmpede godt og der var ingen synlige tegn på at der blev givet op i kampene. Af specielt gode præstationer skal her nævnes Sebastian, som i 1.HS spillede imod en gammel divisionsspiller, og var meget tæt på at tage første sæt. Gabrielle vandt, som den eneste på holdet, sin kamp i 2.DS, og så gav Frederik i 3.HS rigtig god modstand mod en af deres meget rutinerede spillere, som både undertegnede og Rasmus L har haft mange lange kampe imod. Frederik blev desuden valgt som kampens bedste spiller.

Kampen endte 12-1 til Ølstykke, som nok må regnes med at være puljens tophold. Næste kamp for 2.holdet er lørdag d. 20. september kl. 15.00 på udebane imod Brøndby Strand 2.

1.holdet skulle spille imod Herlev-Hjorten 3. Herlev-Hjorten er lige blevet splittet sammen med Ballerup på senior-fronten, så det var svært at vide hvad de ville stille op med. I forhold til slutningen af sidste sæson havde vi til denne kamp ikke rådighed over 2 af vores stærke herrer, så vi var spændte på hvordan vores niveau lå i forhold til dem.

1.mix var en ny konstellation med Martin og Camilla. De vandt flot 1.sæt og havde endda en matchbold i 2.sæt, men til sidste gik den ikke, så de tabte desværre. I 2.mix havde vi også en ny konstellation. Det var med Kim og Julie, som netop i år gerne må spille senior. De havde to tætte sæt og resultatet blev at Julie fik en god debutkamp og vandt. Stina i 1.DS brugte lang tid på at komme i gang og finde banen, men efter at have tabt 1.sæt kom hun godt igen og vandt overbevisende de to sidste sæt. Cecilie i 2.DS fik en god og tæt kamp, men måtte desværre tage til takke med kun at blive nr. 2 på banen.

Dermed stod den 2-2 og herresinglerne skulle igang. Carsten i 1.HS vandt i 3 tætte sæt, men det var mest hans egen skyld, da han for det meste styrede alle duellerne. Rasmus L i 2.HS havde svært ved at finde linjerne, så han tabte desværre. Jesper i 3.HS havde vundet 1.sæt og var foran 17-7 og 20-14 i 2.sæt, men så satte gummiarmen ind og sættet blev tabt 25-23. 3.sæt var en ren mental kamp imellem de to, og det endte heldigvis lykkeligt da Jesper vandt 21-17 til sidst. Mads i 4.HS startede ud som lyn og torden og vandt 1.sæt, men gik desværre lidt ned og selvom han kæmpede godt til sidst tabte han i 3 sæt.

Så var stillingen 4-4 inden doublerne. I de sidste par sæsoner har doublerne altid været vores stærkeste kort, og de svigtede heller ikke denne gang. Stina og Cecilie i 1.DD og Kim og Mads i 3.HD behøvede kun 2 sæt for at vinde deres respektive kampe, mens Julie og Camilla i 2.DD, Carsten og Rasmus L i 1.HD og Martin og Jesper i 2.HD vandt i 3 sæt.

Dermed fik 1.holdet en perfekt start med en 9-4 sejr i sæsonens første holdrunde. Julie blev kampens bedste spiller. Næste holdkamp for 1.holdet er lørdag d. 20. september kl 15.15 på udebane imod Albertslund.





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?