Sidste holdkamp inden slutspillet

10-01-2015 11:00 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  JesperBK
Der var dømt GAME-TIME for begge senior-holdene lørdag d. 10/1 i Smørum Dome!

1.holdet lå inden dagens kamp nr. 3, mens modstanderen, Tune, lå nr. 6. Derfor var der lagt op til en tæt kamp, dog med os som små favoritter.
2.holdet skulle spille mod Ishøj SB 50 2. Begge holdene havde deres første sejr til gode, så det ville blive den mest tætte kamp til dato. Holdleder Martin Johnsen laver et referat fra denne kamp, så jeg vil ikke kommentere denne yderligere.

1.MD med Camilla og Martin Jæger viste rigtig gode takter. De tog teten lige fra første bold, så de styrede kampen, som Putin styrer Rusland.
2.MD var en ny konstellation med Carsten og Sara. Glasbenet (Carsten) var ikke i stand til at spille single, så han var blevet rykket over til mixen. I starten virkede det som en god ide, da de vandt først sæt, men ved 14-14 i andet sæt gik det kun ned ad bakke, så tabte desværre i 3 sæt.
1.DS med Stina startede lidt rustent, men kom godt igang og vandt kampen flot.
1.holdets holdleder, Cecilie, var desværre syg, så 2.DS var med Julie, som spillede en forrygende kamp. Hun brugte hovedet godt og kunne nemt koste modstanderen rundt.

En 3-1 start til Smørum var dejligt, men nu kom herresinglerne, som hele sæsonen har været det svageste led for holdet.
1.HS med Jesper var oppe imod en stærk modstander, og da hans lunger befandt sig et sted i "Langbortistan", blev kampen aldrig spændende.
Rasmus i 2.HS var oppe imod en veteran, som desværre trak det længste strå  i denne kamp.
Kim i 3.HS manglede ikke selvtillid og vandt relativt sikker.
Andreas i 4.HS gjorde en rigtig god figur, men tabte desværre i to tætte sæt, hvor han ellers flere gange var foran og spillede mod fint overblik.

Så var stillingen helt lige, 4-4, inden doublerne. Tæt, helt som forventet.
1.DD var en ny konstellation med Stina og Julie. De skulle lige finde hinanden, men så viste de også begge hvorfor de hører til 1.holdet, så de vandt en pæn kamp.
2.DD med Camilla og Sara spillede også en god kamp, så den vandt de meget hurtigt.
1.HD med Carsten og Rasmus spillede også en rigtig god kamp. De styrede kampen fra start til slut, så det endte med at modstandernes ketchere fløj lidt rundt.
2.HD med Marting og Jesper har haft en lidt skidt periode, og den stoppede desværre ikke denne gang, så de tabte.
3.HD med Kim og Andreas skulle dermed slutte af, og de spillede fremragende. Tilskuerne måtte vente til 3.sæt før kampen blev afgjort til Smørums fordel efter mange lækre detaljer fra Andreas.

Dermed ender holdkampen 8-5 til Smørum 1. Vi er dermed sikret minimum 3.pladsen, og hvis de to tophold taber har vi chance for at ende endnu højere oppe.

I oprykningsspillet skal vi spille imod Vordingborg, Ishøj SB 50, Solrød Strand 5 og Herlufsholm.

Dagen endte med en masse kage og kampens spiller blev Andreas.

Derudover meldte træneren, Kim, ud at denne sæson ville blive hans sidste sæson i Ledøje-Smørum, efter 4 succesfulde år, så nu er klubben på jagt efter en ny senior-træner til start efter sommerferien.





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?