Status for senior-holdene

04-10-2015 15:58 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  JesperBK

Vi er nået til 3.runde i holdturneringen.

1.holdet er startet ud med en 8-5 hjemmebane sejr over Hillerød 3, hvor ikke alle var på toppen, men de fornødne 8 kampe blev vundet, godt hjulpet af kampens spiller Stina, med bl.a. en flot sejr i 1.DS.

Derudover blev det til det største nederlag til 1.holdet i mange år, nemlig 11-2, i en svær udebane hal, samt et stærkt modstanderhold, med bl.a. Kasper Ødum, som tidligere har ligget nr. 2 på danmarks-ranglisten. Kampens spiller i denne kamp blev Jannick, som gav rigtig god modstand til Kasper, men desværre måtte trække våben til sidst.

2.holdet er startet ud med to 9-4 nederlag til hhv. Skovlunde 2 på hjemmebane og Jyllinge 2 på udebane. Specielt vores mixdoubler, 1.DS og 3.HD har set stærke ud. Denne sæson har der været god stemning og kamp om pladserne, hvilket har været et rigtig positivt tegn.

Som skrevet er det tid til 3.runde, hvor 1.holdet har en udebanekamp mod Herlev 3, mens 2.holdet har en hjemmebanekamp mod Taastrup Elite 3.
1.holdets kamp startede forrygende. Både 1.DS i Stina og 2.DS i Camilla fik god oprejsning fra sidste holdrunde, med to rigtig gode sejre i deres singler.1.Mix med Tobias og Sara havde fat i den lange ende, hvor Tobias fik lavet en masse gode overspilninger på fyren, mens Sara havde helt styr på nettet. En stensikker sejr med bl.a. 21-6 i 2.sæt gav årets hidtil bedste mix-kamp, inkl. en god start på holdkampen. 2.Mix med Martin og Mette kom aldrig rigtig i gang,og derfor stod holdkampen 3-1 i vores favør efter første runde.
1.HS med Jannick og 2.HS med Carsten leverede to gode præstationer, med tætte første sæt og udraderinger i andet sæt. Desværre kunne 3.HS med Rasmus og 4.HS med Jesper desværre ikke leve op til samme standard.
Status quo, og stillingen var nu 5-3 i Smørums favør inden doublerne.
Camilla og Stina i 1.DD leverede endnu en solid damedouble-kamp og vandt sikkert. De er ubesejret i denne sæson, og det ser ud til at der skal mirakler til før de kommer til at tabe en kamp sammen. 2.DD med Mette og Sara startede ud med et rigtig godt sæt, men måtte desværre tage til takke med at tabe i 3 sæt. 6-4 inden herredoublerne.
Smørums 1.HD var en ny konstellation med Tobias og Rasmus. De startede ud som lyn og torden, men i midten af andet sæt punkterede bolden desværre, og de tabte i tre sæt. 2.HD var med Smørums sikre kort, Carsten og Jannick, som endnu engang viste klassen og vandt sikkert. 3.HD var de rutinerede (og ustabile) Martin og Jesper, som har et rigtig højt topniveau, men desværre også et bundniveau der kunne have set bedre dage. Dette bevidste de igen i denne kamp. De to spiller ALTID 3-sæts kampe, og dette var ingen undtagelse. Ved alle de tre sæts ophold var de bagud, hhv. 11-10, 11-10 og 11-7. Det var en tæt kamp igennem hele kampen og de fire points forskel var også det højeste antal points forskel der var imellem de to par. Første sæt blev vundet 22-20, næste sæt blev tabt med 21-17, mens det tredje sæt blev en gyser. Efter et godt comeback, én matchbold imod sig, samt 4 egne matchbolde, endte det med en 24-22 sejr, og dermed en 8-5 sejr og tre rigtig vigtige point på kontoen. Der var en rigtig god stemning bag banerne, og som træneren sagde så var det ikke muligt at se at vi spillede på udebane. Kampens spiller blev Carsten som er begyndt at få en stabil ro på sit gode single-spil.

1.holdets kamp blev spillet kl. 12, mens 2.holdets kamp først blev spillet kl. 15. Derfor kørte de fleste fra 1.holdet mod Smørum for at heppe på holdkammeraterne, efter deres egen kamp var færdig.

De 1.holdet ankom, var halvdelen af kampene allerede færdige, med det resultat til følge at kun 1.Mix med Mathias og Shila havde vundet deres kamp. Modstanderholdet lå nr. 1 i puljen og var næsten udelukkende U17 spillere, så det var nogle friske og motiverede unge spillere, som Smørums 2.hold blev mødt. Vi vidste at det ville blive en svær holdkamp. Philip i 4.HS spillede, som sædvanlig, en tæt tre-sæts kamp, som endte lykkeligt med 23-21 i 3.sæt. Udover disse to sejre skal også nævnes et tæt 3-sæts nederlag i 2.Mix med Martin Johnsen og Trine, et endnu mere tæt 3-sæts nederlag i 1.DD med Shila og Gabrielle med 28-26 i 3.sæt, samt alle tre herredoubler, som alle kæmpede bravt, men desværre måtte give fortabt. Kampens spiller blev Gabrielle, som var en utrolig fighter i damedoublen, og hentede bolde som man mange gange troede var døde.

Det endte med et 11-2 nederlag, men som dog med god opbakning og fight egentlig ikke var så skuffende endda. Bagefter blev der arrangeret at folk tog take-away mad og drikke hjem til Martin og Susanne, som endnu engang sørgede for et rigtig godt værtskab.

Alt i alt en hyggelig senior badminton dag.

Næste holdkamp for 1.holdet er lørdag d. 17/10 kl. 15 på hjemmebane mod Nivå-Kokkedal, mens næste holdkamp for 2.holdet er lørdag d.24/10 kl. 16 på udebane mod Måløv 2.

Kom endelig ned og hep og se noget god badminton!!






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?