Glade vindere (Mathias Alsøe, Lars Thiesson, Carsten Hansen & Jonas Bakke)

Klubfest

03-04-2016 12:48 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  JesperBK
Lørdag d. 2/4 var store badmintondag for Ledøje-Smørum Badmintonklub.
Klubmesterskab for ungdomdom i både single og double, senior holdkampe, klubfest med en hyldest til frivillige og vindere.
Klubmesterskabet blev en stor succes med mange børn og unge fra klubben, som dystede i forskellige single kategorier, samt en tidsafhængig double-turnering. Både klubmestre og holdledere for de forskellige ungdomshold blev hyldet, samt en pose slik til alle deltagende børn.
Bagefter skulle senior-holdene spille deres sidste holdrunde. 2.holdet skulle desværre spille på udebane, hvor de tabte 9-4, mens 1.holdet på hjemmebane tog sig kærligt af en 7-6 sejr over Ishøj SB50. I dagens anledning var der ankommet en tromme til at hjælpe med stemningen i hallen. En lidt blandet landhandel, hvor klubbens unge talent, Mathias fik sin debutsejr på 1.holdet, samt Mette blev kampens spiller med to tætte 3-sæts sejre.

Efterfølgende havde Cafe Smørhullet gjort klar til en festmiddag oppe i klubbens fælles lokaler. Klubbens formand havde gjort flere taler klar, med evalueringer af sæsonen på de forskellige fronter, inkl. hyldest af de gode frivillige kræfter i klubben.
Et hurtigt resume af disse er; Stina Møller stopper i ledergruppen og som turneringsansvarlig, så hun fik en stor hyldest, Susanne Jæger fik Årets Frivillig, med hendes store engagement ved juleturneringen, samt altid behjælpelig ved turneringer og sammenkomster, Mathias fik en trøstepræmie, for at han ikke vandt Årets talentpris, som klubben ellers havde indstillet ham for, for at brænde for klubben og altid hjælpe alle aldersgrupper og niveauer i klubben. Derudover fik de to senior holdledere også en flaske (Martin Jæger for 1.holdet, samt Philip Nielsen for 2.holdet, da han i midten af sæson overtog den for Martin Johnsen).

Sidste år genindførte klubben de prestigefyldte "Årets spiller"-præmier, som ellers tidligere havde været væk i en stor årrække. Det blev en succes, så denne tradition ser ud til at være kommet for at blive.
Som hovedregel går årets spiller til en spiller som altid er positiv, altid har højt humør, en person som har lysten til at lære, samt også har rykket sig meget i løbet af sæsonen. Det er træneren/trænerne for de enkelte træninger, som suverænt bestemmer hvem disse spillere skal være.
Årets spiller for de to Potentialetræningshold var Julius og Daniel, for Ungdom Elite blev til Jonas Bakke, for Senior blev det Carsten Hansen, samt for M/træning blev det Lars Thiesson.

Herfra et stort tillykke alle, både vinderne og de frivillige!

Efter en omgang børnedessert (pandekager med is), og nogle hyggelige timer var der mange frivillige til at hjælpe med oprydningen.

Planlægningen af næste sæsons tider, trænere og arrangementer er godt igang, og informationer herom vil købende blive kommunikeret rundt til klubbens medlemmer.





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?