God start for 1. holdet i Sjællandsserien

10-09-2013 10:18 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  kirsten krag

Første holdkamp i den nye sæson for 1.holdet er nu spillet, og det endte med en flot sejr på 7-6 over Værløse 5 på udebane.

Holdet er lige rykket op i sjællandsserien, så man kan ikke være utilfreds med en sejr i første kamp. Der kom desværre et sent afbud på holdet aftenen inden, men afløseren Mette Karas gjorde en god figur og fik sin første sejr på 1.holdet. Det kunne også snildt have blevet til 2 sejre, men desværre tabte Mette og Kim en tæt 2. mixdouble.

Værløse 5 bestod af 3 veteraner og resten ungdomsspillere under 20 år, så ingen spillere mellem 20 og 35 år, hvilket vi ikke kan sige om vores eget 1. hold.

Første runde startede godt med nogle overbevisende sejre i 1. mixdouble med Rasmus K/Camilla og 1. DS med Stina. Modstanderne fik ikke en chance så en dejlig 2-0 føring var på sin plads. 2. Mixdouble med Kim/Mette blev en tæt 3. sæts kamp som desværre endte med en Værløse-sejr. I 2. DS spillede Cecilie imod en U17 pige, som hun desværre endte med at tabe imod, selvom andet sæt var tæt med ombolde.

Så stod den 2-2, og det var herresinglerne der skulle vise deres værd. Carsten i 1. HS og Martin i 4. HS tabte desværre i 2 sæt, da de ikke rigtigt fik spillet til at flyde. Jesper i 2. HS kom i 3 sæt, men i 3. sæt var banen blevet lidt kortere, og han kunne ikke finde baglinjen. Rasmus L. i 3. HS var stort bagud i første sæt, men kom godt tilbage og ved stillingen 22-22 fik han lavet en god finte som resulterede i, at modstanderen væltede og skadede sig selv. Sidste bold var derfor nem at vinde for Rasmus L., og modstanderen måtte følgende scratche fra både singlen og doublen. I de sidste par sæsoner har herresinglerne været vores svageste punkt, og igen i denne holdkamp taber vi flere, end vi vinder.

Nu var stillingen 5-4 til Værløse inden de sidste 4 doubler. 1. DD med Stina/Cecilie og 2. DD med Camilla/Mette viser klassen imod et U17 par og et veteran par med to gode sejre. Derefter kommer 1. HD og spiller en rigtig flot kamp og piller de unge spillere fra hinanden. Stillingen er dermed 7-5 til Smørum, og der er allerede en sejr i hus. På dette tidspunkt tænker man, at det lugter lidt af en ønskestart i og med at 3. HD mangler og altid plejer at være så sikker. Desværre så starter 3. HD med Martin/Jesper forfærdeligt, og inden længe står den 11-4, og der er lang vej igen. Forspringet er desværre for stort til at kunne indhentes, og det lugter derfor af en 3 sæts kamp. Og helt rigtigt så kommer Martin/Jesper i gang i 2. sæt og viser klassen. I 3. sæt får Værløse-parret desværre gang i deres defensiv, så det bliver rigtig svært at skyde igennem dem. Ligesom 1. sæt står den hurtigt 11-4 til Værløse, og den ellers så sikre 3. HD fik desværre ikke vist den gode stabilitet.

Kampen ender derfor 7-6 til os. Selvfølgelig ville 8-5 have set noget bedre ud, men alt i alt er det dejligt at starte sæsonen ud med en sejr. Kampens spiller blev Rasmus Kokholm, som rundbarberede sin gamle klub i begge sine kampe!

Næste holdkamp er lørdag d. 21. september kl. 15.15 på hjemmebane mod Lillerød 4. Smørums 2. hold spiller kl. 16.45 samme dag. Vi  planlægger at spise sammen efterfølgende i Café Smørhullet, hvis der er tilslutning hertil.

Alle er velkomne til at komme ned i ”Smørum Dome” i hal 2 og heppe på holdene med efterfølgende hygge.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?