Flot sejr til Senior 1

06-10-2013 12:44 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  kirsten krag

3. holdrunde i sjællandsserien skulle Smørums 1.hold spille på udebane imod Hillerød 3. For 2 år siden tabte vi til samme hold, og de er også spået til at være i toppen af rækken, så det var absolut en hård kamp der var i vente. Carstens glas-krop havde holdt sig en pause med at klage, så han var med til dagens holdkamp. Det kom til at vise sig som en rigtig god idé, da vi så endte ud med et rigtigt stærkt hold, og desuden spillede Carsten nogle rigtig gode kampe.

Én af deres spillere fra 1.mix var ikke ankommet til tiden, så i stedet startede 1. HS sammen med de sædvanlige kampe. Jannick spillede en fantastisk flot kamp og krøllede Hillerøds unge talent sammen i 1. HS. 2. Mix med Kim og Sara gik også godt. De spillede pænt og fandt alle hullerne hos modstanderne. Stina i 1. DS startede dårligt ud, men kom godt tilbage og vandt kampen forholdsvis sikkert i 3. sæt. Cecilie i 2. DS tabte sin kamp med lidt for mange fejl mod en spiller der kunne smashe igennem.

Dermed stod den 3-1 til Smørum efter første runde, og vi havde fået en god start. 1. Mix med Rasmus K og Camilla spillede desværre kun ét godt sæt, og tabte desværre i 3 sæt.  I 2. HS spillede Carsten én af sine bedste singler i lang tid, og vandt sikkert. Jesper i 3. HS og Rasmus L i 4. HS spillede begge til tider rigtig god single, men de tabte desværre begge to i 3 sæt. De startede begge lidt skidt ud for derefter at vinde 2. sæt og tabe hovedet i 3.sæt.

Så var vi tilbage til status quo og stillingen var 4-4 inden de afgørende doubler. Både 1. DD og 2. DD spillede imod nogle gode damer, og da vores damer ikke kom op på deres topniveau tabte de desværre begge kampe. Så stod den 6-4 til Hillerød inden herredoublerne. Jannick og Jesper spillede en forrygende 2. HD og pillede modstanderne fra hinanden. Kim og Rasmus L kom aldrig op på topniveau, men rutinen var nok til at psyke deres modstandere og vinde deres 3. HD. Dermed stod den 6-6, mens 1. HD manglede at blive spillet færdig. Der blev derfor fyldt godt op i kedlen med en masse opbakning, og det var nok til at Carsten og Rasmus K satte et gear op, for efter de tabte 1. sæt kom de godt igen og vandt de to sidste sæt. Holdkampen endte derfor 7-6 til os, og vi rykker dermed op på en 3. plads i sjællandsserien efter de første 3 runder.

Senior 2 kom forbi og heppede, da modstanderne fra deres holdkamp desværre ikke dukkede op, selvom holdet var taget til Taastrup. Det var rigtig synd for spillerne der tog til Taastrup uden grund. Det positive i dette var at vi vandt kampen 8-0 uden at spille og ligger nr. 1 i rækken, og de fleste fra holdet tog turen til Hillerød for at heppe. En stor tak skal derfor lyde til alle tilskuerne.

Kampens spiller blev fortjent Carsten der fik sin første single sejr i lang tid og samtidig fik sine modstandere i doublen til at ligne nogle fodboldspillere på en skøjtebane.

Næste kamp for Senior 1 er på hjemmebane d. 26. oktober kl. 15.15 mod topholdet fra Holte 3. For Senior 2 er næste hold også på hjemmebane. Dette er også d. 26. oktober og kl. 16.45 og mod Stenløse 2. Vel mødt til en masse god badminton underholdning.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?