Sejr til Senior 2 i Blistrup

13-01-2014 17:06 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  Mads Løvenskjold

En yderst vigtig sejr kom lørdag i hus da Senior 2 mødte Blistrup på udebane. Holdet var opsat på revanche efter at have tabt den sidst spillede holdkamp, og i Blistrup lagde holdet da også ud som lyn og torden.Thomas sikrede den første sejr i 1. HS i to sæt og hurtigt fulgte både Shila i1. DS og Martin og Cecilie i 1. MD trop. Begge vandt de i to sæt, hvilket betød en 3-0 føring til Senior 2. Nu var der plads på banerne til, at Mads og Markus kunne spille henholdsvis 2. og 3. HS. Mads vinder i to sæt mens Markus desværre måtte se sig slået i to sæt, trods et vanvittigt comeback i andet sæt, som han tabte med 19-21. Stillingen før doublerne var således 4-1, og et uafgjort resultat var hermed sikret. Dette holdt dog ikke længe, da pigerne vandt deres double i to overbevisende sæt, hvilket afgjorde kampen. Thomas og Mads cementerede sejren ved at vinde deres double i to sæt, og da gjorde det ikke så meget at Martin og Markus ikke vandt den sidste double. Senior 2 vandt hermed 6-2 i Blistrup, og holdet ligger nu yderst gunstigt i puljen, med en god chance for oprykning til Serie 1.

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk