Stemning fra hallen

Så er holdturneringen også skudt i gang, for Slangerup Badmintonklub

06-10-2014 12:52 |  Slangerup Badmintonklub |  Ungdomsudvalget, Michael Stehr

Så er holdturneringen også skudt i gang, for Slangerup Badminton hvor vores U9D, U11D & U17/19C hold har spillet deres første runde.

For første gang er det lykkedes os at samle et U9D hold, så spændingen var stor både på banerne og på tribunerne, da vi startede søndag morgen på hjemmebane i Slangerup med at få besøg af Farum og Ramløse.

Holdet bestod af Vera Tanghøj, Ea Gang, Hans Jacob Barslev & Rasmus Byrgesen.

I den første kamp skulle vi kæmpe mod Farum, og der blev spillet nogle rigtig flotte og tætte kampe, og det var en fornøjelse at se hvordan der blev gået til vaflerne.

Da kampen var færdig stod den 3-3, så allerede i den allerførste holdkamp skulle vi ud i Golden-Set - her trak Vera og Rasmus det længste strå, og hev en 4-3 sejr hjem til Slangerup over Farum.

I den næste kamp mod Ramløse, blev der igen spillet nogle fantastiske kampe.

Resultatet endte med en 4-2 sejr til Slangerup, og vi er rigtig stolte af præstationerne på banerne, og vores spillere har virkelig fortjent stor ros, vi glæder os til at følge jer i de næste kampe.

Så var tiden fremskredet og vores U11D hold overtog banerne. Vores U11D hold bestod af Julia Ringe, Anna Söderlund, Alvin Esbech & Jacob Steensig og i den første kamp skulle spilles mod Måløv, og her var det lige før Slangerup gjorde rent bord, men en tæt 3 sæts kamp gik til Måløv - Så det samlede resultat blev 5-1 til Slangerup.

Derefter var det Lynge som skulle besejres, men Lynge tog sejren i 1. single og 1. double i 3 tætte sæt - men resten af kampene gik til Slangerup, så det samlede resultat blev 4-2 til Slangerup.

Der var fantastiske kampgejst, og hele U11 holdet har grund til at være stolte af deres præstation og det virkede som om hele holdet virkeligt havde det sjovt sammen under alle kampene.

U17/19C holdet skulle til Ølstykke og holdet bestod af Jeppe Børrild, Daniel Jørgensen, Rasmus Steenholdt & Frederikke Geisler. Første kamp var mod Ramløse, hvor der blev hevet nogle overbevisende sejre hjem, et par tætte 3 sætter med Slangerup som vindere og et enkelt nederlag. Med første resultat 5-1 til Slangerup hjalp holdet med optimismen og de var herefter klar til den næste kamp mod Ølstykke 3.

Vi mødte helt klart mere modstand her, og da sidste double var i gang førte Slangerup med 3-2 - denne double blev en rigtig tæt 3 sæts kamp, men med Ølstykke som vinder, og derfor skulle vi igen ud i Golden-Set. Her holdte Daniel og Rasmus hovederne kolde, og vandt 21/18 – så det samlede resultat endte 4-3.

Det var dejligt at se hvordan alle holddeltagerer fik spillet nogle super gode kampe, og hvordan vores daglige træning kom til udtryk på banerne hvor I virkeligt fik flyttet jer godt rundt både i singlerne og i doublerne. Med en opstart som denne er Slangerup kommet godt i gang med ungdomsholdturneringerne og selv om resultatet taler for sig selv, er vi i Ungdomsudvalget rigtigt glade for den stemning der har været omkring alle holdene og ønsker alle go’ vind fremover.

Michael Stehr, Ungdomsudvalget






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?