abc henter 4 medaljer til ungdoms DM

26-04-2016 19:20 |  Badmintonklubben abc Aalborg |  Carsten P. Anthonisen

Badmintonklubben abc Aalborg ligger i toppen af dansk ungdomsbadminton - vinder 4 medaljer til årets DM

abc Aalborg har igennem de senesteår etableret sig som en af landets absolut bedste og mest stabile talentudviklingsmiljøer inden for dansk badminton, og det er endnu engangblevet bevidst ved de seneste ugers DM og DMU.

I det individuelle DM for ungdom i elite-rækken fra U13 til og med U19 havde abc 16 elite spillere med, hvilketdet kun er ganske få klubber der kan ”toppe”! Et er dog, at have mange elitespillere med til et DM, men styrken af disse 16 vises ved at de var i 10 kvartfinaler, 3 semifinaler og en finale.

Det flotte resultat var 4 medaljertil abc Aalborg, og klubben var meget tæt på endnu flere.

Clara Løber vandt sølv i U13E damedouble

Natasja P. Anthonisen vandt bronze i U15E damesingle

Natasja P. Anthonisen vandt bronze i U15E damedouble og

Mathilde Møller Geisnæs vandt bronze i U17E damedouble 

abc Aalborg har en målsætning om at vinde én medalje til DM hver sæson. Det mål er lykkedes de seneste mange sæsoner, men at få hele 4 medaljer er ny rekord!

For at kunne levere disse imponerende resultater, kræver det viden omkring udvikling af badmintonspilleren på et ganske højt plan. Det har abc Aalborg vist de har med en trænerstab og organisation i den absolutte top herhjemme. Det gælder i forhold til uddannelse, viden og målrettet indsats for at udvikle klubben på kort og lang sigt.

I DMU der er DM for de helt unge badmintonspillere samt de rækkerne der ligger under eliterækken, var abc Aalborg også repræsenteret ved 9 spillere.

Det giver et godt billede af, at der udover elitearbejdet, er et stærkt fokus på at skabe bredde badminton i abc Aalborg.

At spillerne til DMU også kan spille god badminton, vidner 8 flotte medaljer om.

Thais Uggerly og Frederik Bang Klitgaard vinder Guld i U11A herredouble,

Frederik Bang Klitgaard vinder Bronze i U11A herresingle,

Viktoria Karlsson Nielsen vinder Guld i U11B damesingle,

Mille Pedersen vinder Guld i U15A damedouble,

Vilma Karlsson Nielsen vinder Sølv i U9 damesingle og

Vilma Karlsson Nielsen og Laura Bang Klitgaard vinder Bronze i U9 damedouble.

Det er en meget stolt og glad cheftræner Thomas Nielsen, der kan gøre status efter indsatsen!

”Via abc Aalborgs initiativ med GRATIS badminton for de helt små i klubben, er der i løbet af denne sæson kommet mere end 50 nye børn til. De kommer med en umiddelbar og ægte glæde ved badmintonspillet, og den glæde forsøger vi at bibeholde – også når spilleren begynder at tænke badminton en smule mere seriøst. Det skal være sjovt at gå til badminton, og det er hele essensen i vores arbejde med de unge mennesker.

Fødekæden er skabt i abc Aalborg, resultaterne er begyndt at komme og jeg glæder mig til at se hvordan medaljehøsten kommer til at se ud på sigt” slutter Thomas Nielsen.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?