36 Støvring-spillere til stævne

02-01-2011 21:15 |  Støvring Badminton |  Mads Bødker
Traditionen tro byder juleferien på masser af badmintonstævner, og 2010 har ikke været nogen undtagelse. Ikke færre end 36 spillere fra Støvring Badminton havde valgt at deltage ved det traditionsrige julestævne i St. Restrup, og rigtigt mange af dem kom på skamlen.

I U11D vandt Mathias Bloch herredouble sammen med sin makker Oliver Bjørslev fra St. Restrup, og samme to spillere delte bronzepladsen i singlerækken.

I U11B tabte Støvring-parret Nicolaj V. Larsen og Christoffer Aalestrup herredouble-finalen i 3 sæt til et par fra Øster Hurup.

I U11A nåede Jens Janum Riis til semifinalen i double sammen med Mads Lynge fra St. Restrup. I en velspillet og tæt kamp måtte de overgive sig til de senere vindere, Støvring-spilleren Anders Bærtelsen og hans makker Andreas Horskjær fra St. Restrup.

I U13C fik Simon Larsen en fornem 3. plads i single. I U13B tabte Anders Dupont og Christian Rask Jørgensen doublefinalen, mens Anders Rask Jørgensen fik en 3. plads i single.

I U13A opnåede Frederik Pind en sølvmedalje i single, mens Anders Dupont og makkeren Michelle P. Anthonisen fra Aalborg abc tabte finalen i mix. Efter denne placering spiller Anders fremover i A-rækken.

I U15B fik Frederik Bang en 3.plads og er nu snublende tæt på oprykning til A-rækken. Sebastian Sørensen tabte herredoublefinalen sammen med sin makker Peter Lundby Boesvang fra Gistrup, og Frederik Hosbond Nielsen tabte finalen i mix sammen med makkeren Line Mouritsen fra Triton.

I U15A tabte Frederik Midtgaard i semifinalen til den senere vinder fra Skive. I damesingle opnåede Signe Stenstrop en flot 3. plads, mens Signe også gjorde sig gældende i såvel damedouble som mix. I double tabte Signe og Anne Sofie Aakjær Jacobsen finalen, mens Signe sammen med Frederik Midtgaard opnåede en 3. plads i mix.

Alt i alt en godkendt indsats af Støvrings ungdomsspillere.