HBK senior

HBK 1 vs. Aalborg Triton

24-02-2020 18:43 |  Holbæk Badminton Klub |  Katja Elm Jensen

1 Divisions drama på hjemmebane!

Holbæk bød velkommen til Triton Aalborg i lørdagens 1. opgør om overlevelse i 1. division. Målet er klart, vi vil meget gerne blive oppe, og det kunne man se lørdag aften.

1. Runde stod på 2 mixed doubler og 2. damesingle. 
Rutinerede Peter Mørk og Stine Olsen spillede igen en super kamp, og manglede kun marginaler i at få kampen ud i 3 sæt, men desværre gik sejren til Aalborg med 21/16 21/19
Derimod viste 2. mix høj høj klasse. Nikolaj Andersen og Pernille Hansen stod for en af aftenens bedste præstationer, da de styrede kampen hele vejen og vandt 21/18 21/10. Endnu mere fantastisk var det da Pernille allerede havde været i aktion tidligere på dagen på 2. holdet, så mega sejt at hive en så klar sejr i sin 3. kamp på dagen. 
2. damesingle skulle blive en lang en. Mathilde Gam havde egentlig styr på kampen, men måte bruge 3 sæt på at få sejren i hus med 21/17 15/21 21/10. Endnu engang fantastisk præstation af Mathilde, som virkelig har forbedret sit spil hele sæsonen, det er ikke mange U17 spillere som vinder kampe i 1. division.

2. Runde bestod af 2 herresingler og 1. damesingle. 
Vi havde “fornemt” besøg da DM semifinalist Magnus Johannesen stod i 1. herresingle mod Kasper Sandal. Ungdommen mod den mere rutinerede og 2 gange træning hver dag mod 2 gange træning om ugen, ja det var opskriften på en sikker sejr til ungdommen eller… Det viste sig faktisk at blive en super kamp, Kasper leverede fantastisk spil, og det var ikke til at se, at unge Magnus netop havde besejret Anders Antonsen til DM. Kasper måtte dog se sig slået til sidst i 3. sæt, nok mest pga. fysikken, da Magnus bare blev ved med højt tempo. Kampen endte med 11/21 21/18 9/21. Ps: Anders Antonsen vandt IKKE noget sæt over Magnus, sååååååå ;-) 

Vores udlandske spiller Adnan Ibrahim var ude i en gyser i 2. herresingle, vanvittigt drama i 1. sæt som desværre gik til Aalborg med 25/23. 2. sæt gik også den vej, så desværre et nederlag til Adnan som ellers spillede en fin kamp. 2. sæt blev 21/15.

Benedicte Sillassen dominerede fuldstændig sin modstander og vandt stensikkert i 1. damesingle, virkelig flot præstation af unge Benedicte, hun vandt med hele 21/7 21/9. Endnu engang utroligt at vi har U17 spillere som leverer SÅ højt niveau i 1. division, hatten af…

Nu stod det så 3-3 i kampen og dramaet var intakt. 3. runde skulle vise om vi fik første sejr i år. Desværre gik det ikke sådan, da Aalborg vandt 2 ud af de 3 doubler og vandt holdkampen 5-4. Benedicte og Mathilde tabte ellers tæt i 3 sæt med 17/21 21/13 17/21. Og endnu værre gik det i 1. herredouble, da Kasper måtte trække sig i 2. sæt efter flot spil. Efter en lidt skidt kort serv, blev han skudt lige i øjet, og måtte skynde sig afsted til skadestuen for at få øjet undersøgt. Status fra skadestuen er at øjet har fået en slem blodansamling på det ydre kammer, og han skal holde sig i ro. Vi krydser fingre for at øjet bliver helt normalt igen, og endnu for tidligt at sige om Kasper kan spille næste i runde. De 2 rutinerede spillende trænere Thomas Laybourn og Peter Mørk skulle så få pyntet på resultatet, og de var endnu engang “on fire” med flotte dueller og high fives. Fantastisk kamp at slutte dramaet på, de 2 “daddies” vandt 21/14 22/24 21/15.

Så alt i alt en meget godkendt holdkamp, og vi lever i den grad i slutspillet, og øjner muligheder for overlevelse. Næste opgave bliver den 7. marts, hvor holdet drager til Kolding i en svær udekamp. 

En kæmpe tak til kampens sponsor Söderberg og Partners


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | Badmintonsiden.dk

Delete item?