HBK

Status fra formanden

08-06-2020 09:01 |  Holbæk Badminton Klub |  Ole Colberg
Kære medlemmer af Holbæk Badmintonklub

Efter tre måneders fravær fra banerne kan vi i den kommende uge forvente, at det på ny er muligt at spillebadminton i Holbæk Sportsby. Sidstnævnte melder i løbet af få dage ud, hvornår de åbner.

Det er en ny hverdag, der venter os. Vi skal passe godt på hinanden og følge anvisningerne frasundhedsstyrelsen. Det er således uvist, hvornår omklædningsrum bliver mulige at bruge.

Ganske bevidst har vi i bestyrelsen holdt en afdæmpet profil under Corona-pausen. Det var vigtigt for os, atforholdene for vores medlemmer først blev benyttet, når det var fornuftigt i forhold til smittefaren, men ide enkelte afdelinger var der været orientering om den aktuelle tilstand.

SENIOR
Førsteholdet fik en skrivebordsnedrykning fra 1. division, så de i den kommende sæson optræder i 2.division. Til gengæld rykker vores andethold op i 3. division.

På spillersiden er der ikke nogle større ændringer. Jeg har hele tiden været indstillet på, at vi skulle have etsamarbejde med nogle udenlandske spillere fra Badminton Europe, men her har foråret ændret minopfattelse.

Således har vi snakket med flere udenlandske spillere, og et par stykker var der endda lavet en aftale med,men den er de unge mennesker løbet fra aftalen med forskellige forklaringer. Flere kunne få lidt penge iandre danske klubber, men vi ønsker ikke at deltage i denne disciplin med henblik på den ukendte økonomihos vores sponsorer. På den baggrund bruger vi primært de spillere, der spiller i HBK af lyst, og det vil gavneklubben på den lange bane. Det udelukkes ikke, at et par udenlandske spillere vil optræde på vores hold,men det bliver på vores vilkår.

Afdelingen starter sommertræningen op i den kommende uge.

UNGDOM
Alle åbne turneringer og holdmesterskaberne er blevet aflyst i forbindelse med pausen. Kun ungdoms DMfor elitespillerne afvikles i august måned.

Den nye hovedtræner i ungdom, Allan Sørensen, arbejder med noget træning i løbet af sommerferien, mendet kommer der mere ud om fra ungdomsudvalget.

Sammen med Stenhus Gymnasium og Københavns Universitet er HBK med tre andre lokale klubber med iet forsøg, og her skal der bruges 12 ungdomsspillere fra klubben – både elite og breddespillere, som kunnetænke en bedre motorik.

På nedlukningstidspunktet arbejdede vi på et projekt for en gruppe udsatte børn, som skulle prøve at spillebadminton i en periode. Det genoptages også efter sommerferien.

VETERAN og MOTION
Der åbnes nu for frit spil i vores tider, og det er gældende indtil sæsonstart d. 1.9.20.

Vi håber, at der i det nye forlig mellem kommunen og Sportsbyen bliver plads til det lovede vindue fraklublokalet ned til badmintonhallen.

BESTYRELSEN
Vi holder næste bestyrelsesmøde i midten af juni, og vores generalforsamling afvikles i henhold tilvedtægterne i slutningen af august måned. Invitation fremsendes i løbet af juli.

Aktuelt mangler vi en kandidat til næstformandsposten, da Henrik Aagesen ønsker at træde ud afbestyrelsen. Har det din interesse, kontakt os endelig.

ØKONOMI
Vores indtægter fra Skvulp og Vig Festival udebliver i år grundet aflysninger. Ligeledes er den økonomiskesituation uvis for sponsormarkedet, så det er afgørende, at vi grundet solidt arbejde af haludvalget, har enfornuftig egenkapital.

På den baggrund skal vi nok komme igennem den nye sæson uden problemer, men der er ikke plads tilekstravagante udgifter.


I ønskes alle en god sommerferie, og vi ses lige pludselig i badmintonhallen.

p.b.v.
Formand Ole Colberg


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?